Там е, да. На смукателния вал... пък може и да е сдал багажа тотално тоя вариатор. Макар, че не виждам какво може да му стане толкова, но майстора ще ти каже, дано да е нещо малко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет при закупуване на Фиат Стило
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги възможно ли е лагерите да са заминали заради прекалено ниските обороти на празен ход?
Защото преди почистването на клапата при отнемането на газта оборотите падаха под 500 и след това бавно ги възтановяваше до 800.
И тази кола има ли лампа за налягането на маслото или го изписва само на дисплея?Последна редакция от hifi_stereo; 23.08.2017, 11:50.Фиат Стило 1.8 16V , с хладилна жабка.
Коментар
-
dabadaba написа: Преглед на мнениетоТова, което продават за 2400 лв.
Само то има бутон ASR, което не е без значение зимно време. Има и екстри, дано работят.
Конете са малко според моите критерии и предпочитам дизелово стило, но всеки си има предпочитания.
Коментар
-
кое бе
смяна на лагери ли?
брат аз майстора не бих го застрелял. жив го одирам.
комплект лагери са ти 160 макс масло и филтър 100 лв макс. течна гарнитура 5 лв макс за труд още 100 кво иска тоя.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Двигателя е бил подготвен за продажба най-вероятно с добавки в маслото.
Резултатът е надран вал и биела за трети ремонт.
Но ми казаха ,че са пробвали на тези двигатели и не е успешен .
Затова друг вал шлайфане биели блок. Ще прегледат главата - шлайф , напасване на клапани.
Основен ремонт.
Тва е положението купуваш котка в чувал 50% жива 50% мъртва. Пък тая изглеждаше много жива ...Фиат Стило 1.8 16V , с хладилна жабка.
Коментар
-
някой да каже със сигурност има ли разлика в блоковете на браво 1.8 и стило 1.8 и във валовете и ако няма разлика може и късмет да извадиш. имам нещо предвид.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Не ми върви.Колата донор паднала от подемника.От сервиза ми казаха ,че до края на седмицата ще ми се обадят.
Дано да стане колата.
Моя мотор са го свалили та го поогледах и ми направи впечатление , че разпределителните валове са черни.
Но не видях да имат износване.Последна редакция от hifi_stereo; 30.08.2017, 11:09.Фиат Стило 1.8 16V , с хладилна жабка.
Коментар
-
Минах и аз по същият път като колегата само че с фиат купе 1.8 Купих я обслужих я и след 1 седмица както си карам и се разлопа. Диагнозата задрал вал и 1 биела, последва цял месец търсене на вал след няколко пратени по куриер и върнати понеже не допаднаха на майстора, излезе обява за двигател от стило с набити клапани, оказа се с перфектен вал който ползвахме. Но има разлика в блока и буталата на стило и купе (добре че вала е същия). Равносметката за мен е ремонт близък до покупната стойност на колата, но пък аз освен двигателя правих и доста други неща, така и така е на парчета поне да се реновира всичко. Имах оферта и за ремонт от 300лв като за продажба...Последна редакция от mmm_gsm; 07.09.2017, 10:30.Fiat coupe 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар