Здравеите,колеги.Бихте ли ми казали на кое деление от скалата на температурата на водата трябва да седи стрелката на фиат мареа 1.8 16v.Защото при мен много трудно достига средата,особено когато се движа извън градско.Странното е , че парното започва да духа топло дори в този студ на 5-тата минута.Ако е термостат не трябва ли парното да духа студено.Извън градско държи температурата между 1-вата и 2-рата черта от долу на горе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работна температура на МАРЕА
Collapse
X
-
Re: Работна температура на МАРЕА
svilen velev написа:Здравеите,колеги.Бихте ли ми казали на кое деление от скалата на температурата на водата трябва да седи стрелката на фиат мареа 1.8 16v.Защото при мен много трудно достига средата,особено когато се движа извън градско.Странното е , че парното започва да духа топло дори в този студ на 5-тата минута.Ако е термостат не трябва ли парното да духа студено.Извън градско държи температурата между 1-вата и 2-рата черта от долу на горе.
-
sev написа:svilen velev написа:Здравеите,колеги.Бихте ли ми казали на кое деление от скалата на температурата на водата трябва да седи стрелката на фиат мареа 1.8 16v.Защото при мен много трудно достига средата,особено когато се движа извън градско.Странното е , че парното започва да духа топло дори в този студ на 5-тата минута.Ако е термостат не трябва ли парното да духа студено.Извън градско държи температурата между 1-вата и 2-рата черта от долу на горе.FIAT MAREA 1.8 16V SLX sedan 98г.
Коментар
-
значи показанието ти о.к.мисля че беше горната тръбавиж тази която излиза от термостата - тя епипай максимално близо до радиаторатръбата трябва да са затопли, когато стрелката е малко под средата на скалатаобаче има нещо другоможе да отваря навреме, но след това да не затваря плътно
Коментар
-
Хм. Аз смених термостат преди няколко седмици, но имам следния проблем: колата загрява на място, но като тръгна в по-студени дни температурата ми пада до 1/4 на скалата (градско). Не знам нормално ли е или термостата пак е скапан.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
mita написа:Хм. Аз смених термостат преди няколко седмици, но имам следния проблем: колата загрява на място, но като тръгна в по-студени дни температурата ми пада до 1/4 на скалата (градско). Не знам нормално ли е или термостата пак е скапан.HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар