Смажи си пантите на багажника, смажи си ябълките където са хванати амортисьорите,за купето и багажника, естествено че ще са сухи, ако са омаслени, значи са изтървали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане при отваряне и затваряне вратата на багажника при 500L
Collapse
X
-
BO написа: Преглед на мнениетоСмажи първо пантите. Амортисьорите и да ги напръскаш по стержена нищо няма да направиш. При първото затваряне смазката ще бъде избутана от уплътнението им.sigpic
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоползвай или тефлонова или медна смазка на спрей.sigpic
Коментар
-
pakumba написа: Преглед на мнениетоХм, дано е подходяща, че така стават сериозните фалове
http://bmwpower-bg.net/forums/search...80%D0%B5%D0%B9
След като отказах тефлоновия спрей на MOTIP в началото на темата, който бях показал на снимки. Всички спрейове на бяла грес от горния линк в тази тема също ги отказах, защото търсех и качество. И го намерих за 16 лева не 0.500 грамаж, а 0.250 грамаж на Германската марка LIQUI MOLY
това ми го дават на цена на едро кашон, обаче на мен ми дават един флакон. Цената по магазините на дребно за една бройка при този грамаж 0.250 е 26.10 лв. Ако стане нещо сечено за 16 лв. ще го взема и на тази цена 26.10 лв. няма проблем + 4-5 лв. транспортни разходи смятайте и в двата случая колко излиза при този грамаж 0.250 милиграма. Та затова става въпрос:
Спреят за поддръжка е лепкава, водонепропусклива, бяла, многофункционална смазка.
Особено подходящ за поддръжка и смазване на всички подвижни части. Осигурява сигурна защита от корозия и е устойчив на стареене. Осигурява дългосрочно смазване.
Може да се използва навсякъде. Издържа на ниски и високи температури.
Приложение:
Използва се за смазване на подвижни части като панти, свръзки, щифтове, вериги.Последна редакция от FIATIST; 04.08.2017, 00:52.sigpic
Коментар
-
pakumba написа: Преглед на мнениетоХм, дано е подходяща, че така стават сериозните фаловеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kolev написа: Преглед на мнениетоАко си сигурен , че е от амортисьорите, напръскай им осите където влизат в цилиндрите с ВД40 и раздвижи. Друго не ти трябва. Грес ако искаш, купи си една кутия литол 24 за 2-3лв и може да мажеш всичко с нея.
А колегата ALFA SPIDER написа това на втора страница - "Смажи си пантите на багажника, смажи си ябълките където са хванати амортисьорите,за купето и багажника, естествено че ще са сухи, ако са омаслени, значи са изтървали."
Ще напръскам със Спрей Бяла Грес на LIQUI MOLY по пантите на вратата и по ябълките където са хванати амортисьорите за купето и вратата на багажника и ако няма подобрение тогава мога и да напръскам стержините на амортисьорите. Спрея ще е при мен другата седмица в сряда така, че има време до тогава. След като направя всичко тогава ще пиша какво е станало и какъв е резултата.sigpic
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоТолкова труд за нищо .Такива спреове ги има в магазините .До сега щеше да си го видял що за стока е .
Ако така смяташ да си правиш колата масторите яко ще те субят.sigpic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар