значи поучава се нещо много странно и идея си нямам от какво е ....натискам спирачка и подавам мигач ляв мигач и проблем...няма мигач...пускам спрачката има мигач и ми свети една лампа на таблото-червена и също свети и диода на бутона за светлините за мъгла на стоповете...самия бутон свети с честтата на светенето на мигача...такааа но когато включа и светлините за мъгла(на стопа)-ми светка абс-а....и не работи докато не загася и запаля отново и не изключа светлините за мъгла на стопа...оттам свалям стопа-зачиствам контактите-пак същото размествах някакви кабели-оправи се-монтирах го и пак се скапа...след третото сваляне(вече кабелите ми са с изолирбанд за да не се огъват) ми задържа към 3 седмици....и вчера пак същото....и то ми го направи при спряла кола-оставих я на аварийни 2 минути.....някой имал ли е подобен проблем и как го е решил?!??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тоци на заден ляв стоп на пунто... голям проблем! :(
Collapse
X
-
Да не ти се бъзика стоп машинката колега?На мене преди време ми се беше скапала и беше като цветомузика в колата-проверих всичко накрая се оказа стоп машинката и то го открих без да искам.След като я оправих несъм имал проблем-незнам как ще е при теб но може да пробваш.Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Реклама
Collapse
Коментар