Здравейте от около 20 дни във волана се появи много неприятен звук при работа на колата.Иначе хидравликата работи. Знам , че е с електромотор. Звукът се появава при работа на место и в точно определени моменти когато въртиш волана наподобява металическо стържане което се чува основно в купето и е с големи вибрации.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стържене във волана Фиат панда 2
Collapse
X
-
Е как така без релета? Може ли малко снимки да го видя как е, че вече съм взел тези релета.Последна редакция от dimitar1234; 18.07.2017, 21:47.
Коментар
-
Вътре в мотора няма нещо има изнесена платка
мотора е с накъсо свързан ротор има 3 жици само
http://www.ebay.de/itm/Fiat-Panda-16...3D332129835321
виж тук
А коя година е колата че има разлика
ТИЯ американци някой ги е излъгал че може да правят електроникаПоследна редакция от kluchar; 18.07.2017, 22:50.
Коментар
-
-
Днес свалих електромотора с платката но всичко там видимо е наред няма нагорели елементи или миризма на стопено. Отворих и електромотора и там всичко изглежда наред. Сглобих всичко но стържештият звук остана. Утре смятам да смажа червяка гледам че отстрани има един шестограм от там ли се вкарва греста. А междо другото наистина няма релета, така, че ако някой ги иска моите ще му ги продам.
Коментар
-
Лагерите на макверсъна са сменени. А някой знае ли каква е смазката между червяка и зъбното колелоПоследна редакция от dimitar1234; 20.07.2017, 12:05.
Коментар
-
Смазах червяка и като , че ли има известно подобрение но на моменти като завъртя волана пак стържещият звук с вибрации което ме навежда на мисълта ,че проблема може би идва от Torque Steering Sensor. Какво ще ме посъветвате.Последна редакция от dimitar1234; 20.07.2017, 23:25.
Коментар
-
Здравейте и помагайте търся ел. мотор, управлението и кормилната конзола с датчика с опция при не коректна работа на целият модул връщане на модула и парите. Частите ще бъдат монтирани в сервиз мога да дам и адрес в гр. Пловдив ако някой иска да се чуем или до си обади на тел. 0888259465 или да даде свой телефон.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар