Здравейте,май тук е мястото да задам и моят въпрос,а той е следният:и аз съм с Типо 1.6 но ми се струва че парното работи много слабо,един приятел има Браво и при него в сравнение с мойта кола парното му е много силно,доста по-силно духа от мойто(почти двойно по-силно).При всички Типо ли е тъй или мойто е нещо прецакано.Също така много се запотява тая кола,направо адски се запотява при мокро време,парното едвам смогва да изчисти предното стъкло пуснато на макс,а за другите да не говорим.Така ли е при другите с Типо???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парно Типо - включва се , когато си иска.
Collapse
X
-
Типото има жестоко парно!Преди доста време бях чул че тея Фички нямали парно е да ама не!Може да се изпече кебабче на изхода на духалките(това беше шега но въздуха е парещ!Та при мен като бутнех врътката за топло духаше съвсем слабо топло!Започнах да си мисля за запушен радиатор, обезвъздушаване докато не реших да проверя дали тая врътка, която е закачена с жило отваря топло студено!Е слънцето изгря!При крайно положение на топло нищо, намерих под таблото(централната конзола)над радиатора на парното къде е тва жило свързано с врътката и го бутнах максимално назад(тоест да отвори за да духа топло)та проблема си бе точно в това че не се отваря напълно(клапа ли е кранче ли е не знам)!До ден днешен си карам така, просто като стане студено се навеждам леко и бутвам чопа на който е закачено жилото и така !Това чопче е от шоферската страна!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Здравейте, тук съм нов но и аз имам проблем с парното колата ми е ТИПО 1.6 i.e. въздухът е леко топъл при клапа която е отворена до последно за топло та въпросът ми е какво може да е и как мога да го поправя тук прочетох отговорите ви и тоя колега който е писал преди мен мисля че е имал същия проблем и още утре ще бутна там това "чопче" което е описал но ме съмнява да е от там. Някои ако има представа от какво може да е ще съм ви благодарен ако ми помогнете с моя проблем.Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар