здравейте фенове на фиаткитев скоро време трябва да сменям свещи и искам ви питам какви бихте ми препоръчали. в момента съм с 4-диодни и искам пак такива :D 10x
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свещи
Collapse
X
-
кажи какъв двигател е колата защото на "швейцарките" не се препоръчват 4-диодни свещи,иначе марели са много добри ако не са менте.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
-
Здравей !Аз също съм с 1.6 i.e., карам със свещи Марели и съм доволен.Не си купувай BOSCH - пазара е наводнен с ментета. Преди карах с Бош - за около 1200 км се скапаха и едва успях да стина до сервиза на 2 цилиндъра и икономайзер - в крайно дясно (( Отново сложих Бош - този път изкараха около 3 000 км, но пак се скапаха ( И едва тогава минах на Марели - нямам проблеми )ПоздравиFiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
mariobg
-
mariobg
-
Re: Вървене
Mitko написа:Вярно е ама за газта помага и "онази черна кутийка"Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
въпрос за свещи
става дума за следното по каталог в сайта на бриск www.brisk.cz ми дават за мойта кола свещи бриск DOR15LGS но като гледам DR15TXS са със същия диаметр на резбата и със същото топлина чесло че се питам дали няма да станат те че ги дават по-добри - колата ми е лачия капа 1995 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар