Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за термостат на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за термостат на Браво

Здравейте колеги от доста време термостата ми е за смяна и сега вече реших че е дошъл момента за това.Въпроса ми към вас е следния дали подлежи на ремонт или направо се сменя с нов.Колата ми е Браво 10.1998.1.6 16v и в Александър Ауто ми казаха цена на новия която никак не ми хареса а именно 85лв и реших че ако е възможно да не се сменя целия би било добре.И още един въпрос който няма връзка с горния-някой може ли да ми каже колко е вместимоста на резервоара на колата?Благодаря предварително!

термостат

в един магазин за Фиат имаше и само капсулите за смяна /това кадето отваря и затваря кръговете /мроверии за тази възможност 6 лв а какъв е проблема дали е от него
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: за термостат на Браво

daalov написа:
      Здравейте колеги от доста време термостата ми е за смяна и сега вече реших че е дошъл момента за това.Въпроса ми към вас е следния дали подлежи на ремонт или направо се сменя с нов.Колата ми е Браво 10.1998.1.6 16v и в Александър Ауто ми казаха цена на новия която никак не ми хареса а именно 85лв и реших че ако е възможно да не се сменя целия би било добре.И още един въпрос който няма връзка с горния-някой може ли да ми каже колко е вместимоста на резервоара на колата?Благодаря предварително!
      трудна работасменя се целия и е доста играчкарезервоара е 50 литра
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Оригиналния ми термостат е разглобяем, т.е. може да се смени само механизма (друг е въпроса дали може да се намери), иначе новия ми е капсулован и не може да се разглоби.
        Brava 1.6 16v

Коментар

При 1.6 термостатите са почти два пъти по-скъпи от 1.4, защото имат по два температурни датчика. Най-добре пиши лично съобщение на hit-ko, ще ти предложи по-добра цена.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колега, вземай нов, марка BEHR, който си се вгражда оригинално в завода...На пазара има термостати, които са с около 20 лв по-евтини, но се скапват за 2 месеца...Питай за цената в Т&N - аз моя го взех от там преди около месец и цената му беше около 70 лв: T&N" car ул. "Оборище" 95,близо до "Черковна" тел. 943 48 74, Кр.село 8504405Дано съм бил полезен
            FIAT BRAVO 1.6 SX,103HP

Коментар

coolgoose написа:
              Колега, вземай нов, марка BEHR, който си се вгражда оригинално в завода...На пазара има термостати, които са с около 20 лв по-евтини, но се скапват за 2 месеца...Питай за цената в Т&N - аз моя го взех от там преди около месец и цената му беше около 70 лв: T&N" car ул. "Оборище" 95,близо до "Черковна" тел. 943 48 74, Кр.село 8504405Дано съм бил полезен
              Там е скъпо всичко.. няколко пъти ходих да видя за разни части .. поне с по 20лв от другите места..

Коментар

Мога да ви уредя ТЕРМОСТАТИ BEHR оригинални с 30% отстъпка. Само, че трябва да се разходите сами до моя човек на хладилника!

Коментар

Ами не знам ти от къде си купуваш частите, но аз пазарувам основно от магазина на Стамболийски и от Т&Н.Т&Н със сигурност работят на по-ниски цени от Александър,защото когато търся нещо, проверявам и там...Та когато купувах термостат от Стамболийски ми дадоха цена 68 лв, но го нямаха в момента, а в Т&Н - 72...Ако споделиш с мен от къде мога да купувам качествени части на по-ниски цени ще почерпя
                  FIAT BRAVO 1.6 SX,103HP

Коментар

Колко са по-евтини Т&Н Кар:Обаждам се в Т&Н - "Имате ли дръжки за вратите на Брава" - "Да, 38лв. броя"Отивам в Александър Ауто - "Имате ли дръжки за вратите на Брава" - "Да, 33лв. броя"Взимам дръжките от Александър Ауто и на найлоновите пликчета в които са опаковани пише Т&Н Кар.Е как става тая работа?
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                      Колко са по-евтини Т&Н Кар:Обаждам се в Т&Н - "Имате ли дръжки за вратите на Брава" - "Да, 38лв. броя"Отивам в Александър Ауто - "Имате ли дръжки за вратите на Брава" - "Да, 33лв. броя"Взимам дръжките от Александър Ауто и на найлоновите пликчета в които са опаковани пише Т&Н Кар.Е как става тая работа?
                      Т&Н Кар са си шитнали дръжките на ААа те самите продават по-хубави :D

Коментар

spark написа:
                        При 1.6 термостатите са почти два пъти по-скъпи от 1.4, защото имат по два температурни датчика. Най-добре пиши лично съобщение на hit-ko, ще ти предложи по-добра цена.
                        цената включва ли и 2та датчика които са на термостата, т.е. термостата в комплект с датчиците ли се продава или те се купуват отделно

Коментар

maiden написа:
                          Мога да ви уредя ТЕРМОСТАТИ BEHR оригинални с 30% отстъпка. Само, че трябва да се разходите сами до моя човек на хладилника!
                          каква е гаранцията ,че са оригинални ??
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Sofia Export - официален вносител на маркови части - FEDERAL MOGUL, FERODO, VALEO, BEHR, BOSCH и т.н.Няколко пъти пусках тема за магазина, но беше изтрита под предлог, че е реклама. Ако някой действително иска да му уредя нещо да пише на ЛС или на ICQ 164786811, че иначе пак ще се почне с бълвоча! Общо взето това, което мога да уредя е взимане на стоката без ДДС + 10% отстъпка, демек 30% под реалната (пример - комплект съединител ВАЛЕО, който е на крайна цена 225лв го уредих за 170лв на 2ма приятели)

Коментар

intriga написа:
                              цената включва ли и 2та датчика които са на термостата, т.е. термостата в комплект с датчиците ли се продава или те се купуват отделно
                              датчиците са отделноне е нужно да се сменят заедно с термостатамакар че понякога и те се повреждатдвата общо са около 40 лева

Коментар

Working...
                              X