Първо искам да пожелая весели празници на всички Ето го и проблема:На маркучетата за предните и задната чистачки има едни клапанчета, които пропускат течността само в едната посока ... ето го и проблема - тези клапанчета явно са запушени и не пропускат течност ... Днес ги замених с тройници от маркучетата за рибки дето са, но искам да си сложа клапани, та да няма нужда да чакам да засмуква течност чак от съда ... Можете ли да ми кажете къде мога да намеря такива чудесии (ако въобще има някъде) ? Благодаря много !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клапан на маркуча за чистачките ?
Collapse
X
-
lu40 написа:Някой спомена,че от Трабант ставали 1:1.А иначе-по магазините за авточасти.
Коментар
-
kiler_4o написа:lu40 написа:Някой спомена,че от Трабант ставали 1:1.А иначе-по магазините за авточасти.
Коментар
-
Roko написа:На мен не ми пръскаше само на задното стъкло! Обърнах клапанчето на обратно (стрелката в обратна посока) и започна да пръска без проблем! Не връща водата, така че ако искаш опитай!
Коментар
-
Я пробвай с това:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...EA%E0%EB%EA%E8Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Аз пък мойто го изскубнах и сега нямам. Няма никаква разлика с или без този клапан, странно.Почва да пръска моментално. Вече година и половина си е такаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Мойто го свалих, отворих почистих и сега пръска, но ме дразни че чистачката прави един оборот преди да пръсне водата. Така ли трябва да е със здрав клапан п.с. в разглобеното клапанче около пружинката има едно пластмасово цилиндърче с дъно от едната страна - аз забравих как стоеше с дъното нагоре или надолу и го сложих май ей така. Нека авторът на темата ако го разглоби да напише в коя посока стои правилно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар