Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Боядисване.

    Искам да попитам някой ако знае как вървят цените за боядисване. Чувам че цените са за детайл. Аз искам да си пръсна 2-те странични огледала че разни майстори като паркират и са ми ожулили боята. Това 2 детайла ли са. Няма логика ако предната броня се брои за 1 детайл ( а е сигурно колкото 20 огледала) да е на една цена с 1 огледало. Боята е зелен металик

    #2
    Ми зависи къде се пръскат но цените са от 15 до 50 лв за огледало (без матераилите)Зависи дали се свалят или са на колатаЗависи дали са двукомпонентни Горе долу по 30 лв на парче със материали и труд.За огледалата ще ти трябват 100-150 мл боя , втърдитела си върви към боята и лак за блясък :Dбоята е горе долу 80-120 лв 15 лв да ти е боята и лака 100 мл 7-8 лв , шкурките 5-6лв , филер 5-6 лв ,кит за пластмаса евентуално Горе долу по 30 лв на парче със материали и труд.Ако искаш мога да питам наще бояджии колко взимат за 2 огледала.
    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

    Коментар


      #3
      Сигурно колата ти е като моята, кода на цвета се намира като отвориш багажника и погледнеш нагоре. Ако има някъде където мешат компютърно бои да ти направят 100 грама спрей, взимаш лак на спрей, водна шкурка 400 и си ти. С водната шкурка махаш лака и си готов. Ако огледалата са ти били черни пластмасови като моите и си ги мазал със силикон за табло има голяма вероятност да не хване лака. Затова хубаво ги мини с обезмаслител.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

      Коментар


        #4
        боя

        а какъв цвят е колата металик или акрилна и какви са огледалата пластмаса -черни или с цвета на колата и гладки
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

        Коментар


          #5
          Металик е боята. Огледалата отдолу са били черни. Обаче някой заслужил майстор на спорта, на който му е трудно да паркира ги е "пременил".

          Коментар


            #6
            Купи си боя по номера на колата и поискай да ти я направят на спрей ако предлагат такива услуги ако не търси каде ги предлагат и си ги напраскай сам не е нищо сложно ,Успех
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

            Коментар


              #7
              забравих да ти кажа че ти трябва и спрей лак след метализето но все пак ще ти дойде доста по евтино от колкото да даваш на майстор , а и не е изобщо трудно .
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

              Коментар


                #8
                В Практикер има добри спрейове на ДУПЛИ - доста разцветки металик и не-металик. Има и лак. Сваляш си огледалата, минаваш ги с средно груба шкурка, после с водна, избърсваш с парцалче с кореселин (да падне прахта и да обезмасли), теглиш 3 тънки слоя боя през 15тина минути и после 2 слоя лак, пак през 15 и си готов. Един спрей 400мл боя и 1 спрей 400мл лак са достатъчки (цена за 2та около 12лв). Ще ти остане и за още няколко ремонта на огледалата, понеже разхода на боя е много малък за 2 огледала

                Коментар


                  #9
                  А как се свалят огледалата. Не са електрически. Обикновенни са. С лостчета. Никога не съм свалял. Пунто 94 1,1 е колата.

                  Коментар

                  Working...
                  X