Здравейте искам малко помощ.Предлагат ми фиат пунто 97г автоматик колата е перфектна само автоматика ме притеснява вие какво мислите............... Малко си позволих да конкретизирам заглавието на темата. zgabrovski
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто автоматик - мнение?
Collapse
X
-
Re: Фиат пунто автоматик - мнение?
werti написа:Здравейте искам малко помощ.Предлагат ми фиат пунто 97г автоматик колата е перфектна само автоматика ме притеснява вие какво мислите...............Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
-
Лично мое мнение - Автоматик -НИКОГАРемонта на автоматика е колко полувината цена на автомобила Маслото за кутията е по скъпо , има и филтър за това масло.Ако много ти харесва това Пунто автоматик , отиди да ти направят диагностика на кутията и след това го визмаи...Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Хората в БГ бягат от автоматик,а това е екстра,за която се плаща!!!Прави си извода.Хубаво и редовно сменяне на маслото му е цаката,а едва ли цената на маслото,което ще сложиш за 120 000км ще струва колкото съединители,лагери,притискатели и т.н.....Като недостатък мога да посоча единствено по-високият разход на гориво и дано да е поне с 4 степенна скоростна кутия.За удобствата няма смисъл да говоря.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
werti написа:Мерси за мненията колеги.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Жена ми кара автоматик кола. Не мога да я накарам да се качи в моята Удобното си е удобно - малко повече поддръжка но си заслужава.Освен това такива коли са по редки тук (от този клас) и се продават по лесно после.Аз като обикалях по автокъщите за да си търся кола с нейната първия въпрос като спра е - продаваш ли колата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар