Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат пунто автоматик - мнение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат пунто автоматик - мнение?

Здравейте искам малко помощ.Предлагат ми фиат пунто 97г автоматик колата е перфектна само автоматика ме притеснява вие какво мислите............... Малко си позволих да конкретизирам заглавието на темата. zgabrovski

Re: Фиат пунто автоматик - мнение?

werti написа:
    Здравейте искам малко помощ.Предлагат ми фиат пунто 97г автоматик колата е перфектна само автоматика ме притеснява вие какво мислите...............
    Имам една позната със същата машина пунто автоматик 97 1,2 ! МАЛИИИИИИ влюбих се в тая кола като ме повози малко! Аз точно за автоматика няма да се чудя! Не съм се качвал на много автоматици но това пунтенце ми скри шапката! Най-интересното е че изобщо ама като казвам изобщо точно това имам предвид, не се разбира кога сменя предавките, само по оборотите се разбира!Страшна е не се чуди!Навил съм се следващата ми кола да е Алфа 156 2.0i-Selespeed със типтроник!Това за София си е благодат и ти удължава живота с поне 10г.![/quote]
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Лично мое мнение - Автоматик -НИКОГАРемонта на автоматика е колко полувината цена на автомобила Маслото за кутията е по скъпо , има и филтър за това масло.Ако много ти харесва това Пунто автоматик , отиди да ти направят диагностика на кутията и след това го визмаи...
      Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
      IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
      1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
      2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Коментар

Хората в БГ бягат от автоматик,а това е екстра,за която се плаща!!!Прави си извода.Хубаво и редовно сменяне на маслото му е цаката,а едва ли цената на маслото,което ще сложиш за 120 000км ще струва колкото съединители,лагери,притискатели и т.н.....Като недостатък мога да посоча единствено по-високият разход на гориво и дано да е поне с 4 степенна скоростна кутия.За удобствата няма смисъл да говоря.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Мерси за мненията колеги.

Коментар

werti написа:
              Мерси за мненията колеги.
              Аз бих го взел без да се замисля! Гледам те си от София и ако пътуваш доста в града несъмнено всички минуси се покриват изцяло от плюсовете! Помисли само 60% ако не и повече от "движението" го прекарваш на съединител 1-2-ра всичко това ти се спестява и никой не може да ме убеди че разхода ще се различава от този на бензиновите, защото в София за какъв разход си говорим изобщо!!!!!
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Жена ми кара автоматик кола. Не мога да я накарам да се качи в моята Удобното си е удобно - малко повече поддръжка но си заслужава.Освен това такива коли са по редки тук (от този клас) и се продават по лесно после.Аз като обикалях по автокъщите за да си търся кола с нейната първия въпрос като спра е - продаваш ли колата

Коментар

Working...
                X