здравейте, какво ми се случва... понякога усещам, че оборотите неестествено се вдигат / усещам, щото нямам оборотомер /...и кво правя - пъхам крака под педала на газта и го връщам. и оборотите се нормализират.... какво не е на ред? някое жило ли, някъде опира и закача ли, пружинка за връщане на педала ли....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с педала на газта...
Collapse
X
-
Re: проблем с педала на газта...
donnna написа:и кво правя - пъхам крака под педала на газта и го връщам. и оборотите се нормализират.... какво не е на ред? някое жило ли, някъде опира и закача ли, пружинка за връщане на педала ли....Ex. Grande Punto Driver
-
Колежке/donnna е колега , преди да започнеш каквито и да е било процедури със сваляне и смазване на жилото. Откачи жилото само от дроселната клапа(от там се сваля за 10 секунди) и виж дали пак го прави тоя проблем. Вероятни причини за които се сещам са:1. Омекнала пружина на др.клапа ( за това не може да се връща докраи)2.Част от жилото се е закъсало3.Замърсена дроселна клапа (от картерните газове) За протокола-donnna е колега -както обясни сам в няколко постаВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
колежке!!! колега, май само ти не си разбрал, че не съм колежка, ама това не пречи да не знам къде ми е дроселната клапа но, добре че имам комшии, дето са чували за нея / за клапата де / мерси все пак и весели празници на всички!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:колежке!!! колега, май само ти не си разбрал, че не съм колежка, ама това не пречи да не знам къде ми е дроселната клапа но, добре че имам комшии, дето са чували за нея / за клапата де / мерси все пак и весели празници на всички!Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар