Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Багажник за велосипеди за Фиат Браво 1999, какъв?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Багажник за велосипеди за Фиат Браво 1999, какъв?

Здравейте,
    искам да си намеря багажник за бравото който се монтира на тавана на колата, но не знам къде да намеря подобно нещо. При положение, че колата е с 2 врати, не знам как ще се монтира задната греда. Искам да монтирам 2 греди и на тях да има две стойки за велосипеди. Ще се радвам ако някой даде съвет.

Поздрави
    Последна редакция от sherybedrock; 10.05.2017, 11:54.

Универсален багажник за таван,за коли без надлъжни рейки.Click image for larger version

Name:	98341008_2_585x461_universalen-bagazhnik-za-koli-s-gol-tavan-model-5700-snimki_rev001.jpg
Views:	1
Size:	12,9 KB
ID:	2094643
    Маренго 1.9Jtd-110 2002

Коментар

И това чудо как ще го закача отзад където няма врата?

Коментар

http://www.fiatforum.bg/showthread.p...-и-кутия
        Просто използвай търсачката.
        Последна редакция от BO; 11.05.2017, 11:09.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Разходи се до битака Малашевци и се пазариClick image for larger version

Name:	12525301_1066605313362287_1615276137246735784_o.jpg
Size:	284,6 KB
ID:	2094655Click image for larger version

Name:	12967303_1066605306695621_9220328366230454590_o.jpg
Size:	351,5 KB
ID:	2094656гредите ги взех за 20лева а кутията за 80лева.Вярно за гредите чаках година а за кутията 2 и половина докато случа размер и цена
          Последна редакция от loki; 11.05.2017, 20:44.
          FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
          ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
          миг невнимание и вече си татко

Коментар

Вземи си колега ако имаш възможност качествени греди и стойки за колелетата моите са шведските Thule алуминиеви са няма гниене ръжди и тем подобни и гредите и стойките са ми тая марка и двете имат ключалки против кражба взех ги втора ръка щото са си цифра нови .
            Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
            Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

stivan_alone написа: Преглед на мнението
              Вземи си колега ако имаш възможност качествени греди и стойки за колелетата моите са шведските Thule алуминиеви са няма гниене ръжди и тем подобни и гредите и стойките са ми тая марка и двете имат ключалки против кражба взех ги втора ръка щото са си цифра нови .
              FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

На моето Браво имах греди- задните не седят стабилно въобще, защото улея за захват не е е равен никъде и самите скоби хващат на някое ръбче. Моя багажник беше някакъв френски, уж хубав. Може би и да има други, които да седят, но като цяло не ми изглежда удачен вариант.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Най-лесния вариант е стойка за капака на багажника... При Браво ще се сложи много лесно... Иначе аз съм решил да си направя сам стойка за тавана с метални профили. Излиза около 50лв за 3 велосипеда...
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз се занимавам с такъв вид спортове, при които багажникът си е must-have. Виж в bagajnik.com или попитай в Impas56. Пичовете са точни и имат добър асортимент от греди и аксесоари. Thule и Montblanc са добри марки, но са цифра. За сметка на това не шумят (дразнещо), качествени са и няма проблеми.
                    Шумът е изключително голям проблем при гредите. Не се заблуждавайте, че греди за 30-40 лева няма да ви надуят главите още на 80км/ч. Такива симфонии стават, че ви идва да слезете от колата.
                    При комбитата с рейлинг е лесно - напречни греди с подходящ размер и закачаш каквито искаш аксесорари. При хечовете гредите се закачат както колегата BO е показал - има нит гайка под рамката на вратата. Там вече профилът на основата трябва да е подходящ за колата и е по-специфично.
                    Бих те посъветвал да вземеш една от горните рамки. Аз имам греди Montblanc със щипка за ски Thule. Без проблеми мога да си карам с тях при 140-150км/ч и да не ми правят впечатление. Скорсотта се определя от типа на товара, но аз цяла зима не си свалям багажника за ските - не ми пречи да си карам колата с него на дълъг път. Вдигал разхода - голяма работа.
                    Гредите са обикновени профили, не аеро. Мой приятел си взе за субаруто обикновени греди (като моите) на Thule. Отново никакъв проблем - няма неприятни шумове и колата се кара спокойно на скорост. Разбира се, че гредите се чуват и може да направиш разлика с и без, но се свиква и не прави впечатление след първото каране - незначителен е шума. Моите и неговите греди са със едни и същи размери на профила и аксесоарите на двете марки са съвместими.
                    А какви пищялки сме чували от оригинални багажници на Форд и Фиат, няма да ви казвам.....
                    Последна редакция от PSG; 13.05.2017, 14:05.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Working...
                    X