Колеги от понеделник си имам Темпра. Взех я според мен на добра цена и съответно със забележки:1. Колата отзад стои разкрачена и малко клекнала. Някой да знае какво трябва да сменя?2. Перката се включва чрез бутон в купето. Предишния собственик каза, че е изгоряла някаква част на радиатора. Що е то? Реле ли е или някакъв датчик? Какво да търся - ново или втора употреба?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Разкрачена" Темпра
Collapse
X
-
pugsy написа:1 ремонтен комплект за носачите отзад общо 2-та около 70лв2 датчика за перката явно не работи,намира се като застанеш пред колата,отдясно на радятора ниско долу (над долния маркуч) нов мисля,че беше около 10лв,аз търсих преди време но ненамерих и си взех от голф ,а става и от ладаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
На VW golf2/3 има със 1 и 2 скорости датчик(2или3 крачета) 89-95 градуса А на ладата е с 2 крачета 75-80 градусаКолега извди буксата от датчика на редиатора и със кламер или жичка направи мост за да си сигурен дали перката реботи.Иначе колегата ти каза за разкрачената задница /---O--- ремонтния комплект и си готов :DВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Копчето не пречи. На типото поисках да ми сложат такова, въпреки, че датчика си работеше безупречно. С него просто си гарантираш, че ако/като се скапе въпросния датчик не оставаш на място... Бекъп, бро...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Копчето не пречи. На типото поисках да ми сложат такова, въпреки, че датчика си работеше безупречно. С него просто си гарантираш, че ако/като се скапе въпросния датчик не оставаш на място... Бекъп, бро...Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
На такова копче му казват "КОПЧЕ НА НЕДОВЕРИЕТО" и се слага, когато човек не е сигурен в датчика. Почти няма МОСКВИЧ без тази екстра. Вярно е, че не пречи, даже понякога е и полезно, особено лятото в някое по-голямо задръстване или ако клемите на датчика не правят добър контакт. Аз лично имах подобен проблем и по закона на гадостите се случи на гадно място в час пикTEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
-
Колеги, благодаря! Действително се оказа, че трябва да взема ремонтен комплект. За двете колела=90 лв. Датчик ще потърся тези дни, а перката си работи. Командва се от бутон. Май на втората скорост само/не съм сигурен/. За малко да забравя: Някой може ли да ми препоръча мазило за пода. Искам да защитя купето от корозия през зимата.Вече нямам италянска машина
Коментар
-
zdravgo написа:Някой може ли да ми препоръча мазило за пода. Искам да защитя купето от корозия през зимата.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар