Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat grande punto 2006 1.4 8v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat grande punto 2006 1.4 8v

Здравейте колеги, търся кола за приятелката ми и се спрях на тази обява:http://www.cars.bg/c2100012

Някой ходил ли е да я гледа? A и да не сте бих се радвам да ми дадете малко инфо-разход градско, често срещани проблеми?
    Последна редакция от ivvn; 06.05.2017, 23:02.

Продавачът изглежда "лабав". Не бих му се доверил. Пише платен пътен данък?! А такова нещо няма от години. Щом е писал без забележки, със сигурност колата има.

Коментар

Пътен данък и по нашия край така го казват този който се плаща в общината а и без него не може да я продаде а и това не касае купувача той после пак ще си плати
      TSOLOV

Коментар

Пътен данък и по нашия край така го казват този който се плаща в общината а и без него не може да я продаде а и това не касае купувача той после пак ще си плати
        Данъкът е в рамките на 20 лв на година
        Бензина харчи 8-10 градско, във Варна може и по-малко ако няма задръствания.

Коментар

Малко скъпа ми се вижда... Преди година си купих същата, само че без регистрация, 2005г. 1.4 8v, триврата, за доста по-малко пари. Данъкът й е 28 лв на година (платих моя преди 2 седмици, ако искаш, ще ти снимам бележката). Карам я само на бензин, и наистина е доста икономична - градско 7-8, зависи дали караш в задръствания, а днес засякох извънградско със 100-120 км/ч - 4.8л/100км. Като цяло за женска кола е перфектна - сравнително евтини части, лесно се поддържа, но 1.4 си е малка градска кола, извънградско е малко тегаво с оборотите.
          Ако дамата си е харесала Грандето, разучете и за другите двигатели, има доста теми.
          Последна редакция от blue_coconut; 07.05.2017, 22:16.

Коментар

Утре ще ходим да го гледаме. Преди седмица гледахме и едно с двигател 1.2 8v ама прекалено слабичко ми се стори. Доколкото съм чувал 1.3 дизелът е читав, но там ме притеснява, че разликата от 4-5лв на 100 км ще я даваме за обслужване, а защо не и за някой по сериозен ремонт(дюзи,турбо), като се има предвид качествената ни нафта. Колата ще се кара предимно градско.

Коментар

Хм, не бих се спряла на 1.2 - умряло е, и най-вероятно ще харчи колкото 1.4. Дизелът 1.9 като че ли е най-разпространен, но пък идва мощна...
              Правилно сте се насочили към 1.4, с две ръце го препоръчвам, като спокойно можете да й сложите и газов инжекцион. Покарайте я, ослушвайте се за тропане, хубаво огледайте под капака, може и да не е лош екземпляр. Успех!

Коментар

Гледахме я днес... не ни хареса, тапицерията протрита на шофьорската седалка, копчетата на радиото изтъркани и "ремонтирани" с черен маркер, имаше някакво тропане от задния мост-може да е някой тампон. Гумите бяха от 2007 година-което ми говори и за поддръжката на колата... продавачът беше крайно неразговорлив и накрая каза, че единствения коментар който бинаправил по цената е да си разделим прехвърляне... не я препоръчвам... прадължаваме търсенето. Ако някой е чувал отзиви за suziki swift 2006 1.3 бензин да сподели

Коментар

За тропането и изтърканите копчета на радиото не се изненадвам. Радиото беше първото нещо, което смених (явно предния собственик яко е цъкал...), поне в мегапартс има избор. За тази цена обаче можете да си вземете новото Браво, този не знам какво си мисли с "поделено прехвърляне" - много я надценява

Коментар

Аз нали ви казах, че продавачът е "лабав". Само, начинът по-който е написана обявата, отблъсква купувачите. Не е е трябвало да ходите да си губите времето с такива продавачи. Колата със сигурност е със забележки.
                    Колега tsolov, пътен данък и данъка на автомобила, който се плаща в общината. са две съвсем различни неща. Първото го няма от години.
                    На автора на темата му пожелавам да попадне на страхотен и запазен Фиат.

Коментар

Working...
                    X