Здравейте,Съвсем скоро ще ставам собствение на Фиат Браво. Та въпроса ми е каде сте си направили пълно къско или каде ще ми препоръчате да направя.Благодаря предварително на отзовалите се :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка
Collapse
X
-
Аз съм застрахован в "Евро инс", много сериозни хора, плащат всичко, ако решиш ще ти дам кординати!ОТ Админчето. Коега приказваш без да се обиждаш пълни глупости!!! През 2002 г. бях застрахован при тях. В София би яка градухка от която колата ми приличаше на лунната повърхност. Е тия сладури ми дадоха точно 133 лева да си я оправя, като преди това оправяха коли на 10 години в техен сервиз, а сега изведнъж ми отказаха с довода че си били променили едностранно общите условия преди месец, спрямо събитието. Писах писмо до директора и тоя ми отговори че 133 лева били абсолютно достатъчни да си оправя колата, защото имало нови бои които мочело да пръскаш на петна, а не цал детайл. А да колата беше набита по всички капаци и тавана 1 калник и 2 врати. Е сега кажи ми какво им е сериозното, да не казвам че чаках парите 4 месеца!!!Bravo 1,6 16V
Коментар
-
blader написа:Чух че в Бул Инс не плащат пари ако нещо се счупи. Идеята така и така даваш цифра поне ако нещо стане да дадат пари. А и в Бул Инс са яки мутри и застраховаш ли се при тях до гроб трябва да си при тяхex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Колега аз съм във "ВИТОША" много съм доволен, не че съм имал някакви проблеми обаче там ме насочиха мой познати на които на два пъти им плащаха 100% щети, апък и като решиш да застраховаш при тях от реалната цена на застраховката правят доста големи отстъпки, само и само да те спечелят като клиент.FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
Интересното е, че май всички компании различни от БулИНС и Армеец презастраховат колите при тези двете. Защо ли . И ако това не си е рекет здраве му кажи. Примерно ДЗИ презастраховат в БулИНС. Но както и да е, нали живеем в БГ. Иначе БулИНС са единствената компания, която прави застраховка на колата и с транзитни номера. Това пак защо ли? Явно е че всички авто джамбази са техни хора .Но ко да се прави може и при тях да застраховам, имам още няколко дена време за размисъл :DFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Аз съм също "ЗА" Бул инс.Винаги са ми плащали повече от добре.Даже като ми платят една чудесна сума,веднага забравям за иначе надменното държание на служителките им,постъпили там с конкурс по красота,щото май всички се сещате за втората им работа след работно времеSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Колеги, в момента все още се колебая.1.Един приятел, които работи в застрахователна агенция ми предложи застраховка в Бул Инс 7.3% от стоиността на сумата за която се застрахова колата + някаква отстъпка от сумата която трябва да платя та за 6000лв застраховка предполам е нормално 400лв да е самата застраховка?2.Някои да знае нещо относно Виктория?3.При вас какъв процент от сумата за която застраховате е самата застраховка?FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
зависи на колко ти оценят колата...аз като си взех темпрата се оказа че за кола на 10 години е най-изгодно да се застрахова в ДЗИ(презастрахована в БулИНС...) познайте на каква цена застраховат 10 годишна темпра? оценяват я на 2800лв... по някакви каталози...не знам ама на мен ми се струва малко...така че не знам колко зависи за колко си я взел, а на колко те ще я оценят по техните си каталози с коли.ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
Humppa
Моята я застраховах в ДЗИ. Оцениха я на по-вече отколкото я взех. За беда чукнах калника. Изчукване, кит и хубава боя струват около 150 лв. ДЗИ ми дадоха 74 лв. В този мутренски бизнес всички са мошенници... Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар