Много горят тези Фиати бе! 40л.бензин-300км.Е..х ти Бравата.Като ламя е пък не върви чак толкова,че да си оправдае разхода.Дали има проблем или толкова си горят,не знам,но така не може да продължава.Че то излиза 13л. на 100 км.Много е!Нецензурният език не се толерира тук! Надявам се да не се повтаря! Vladim
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход
Collapse
X
-
Мда, днес пак имаше 2-3км задръстване от високите блокове в Меден рудник долу до светофара за Комлука и Созопол Като я карах пенсионерската на бензин съм успявал да падна до 9-10, пета на 70 и заковавам на толкова, а ако я настъпваш 13 ще ти ги прави от раз.На разхода влияят доста неща, като ламбда сонда, катализатор, термостат и датчици, филтри, състоянието на инжекторите, свещи и т.н. Почваш от най-евтиното да сменяш Като стана въпрос за свещи някой карал ли е с тези?http://www.brisk.biz/index.php?page=...emium.htmlАз карам на метан, а в сайта има някакви свещи подходящи за газови уредби... някакви отзиви?http://www.brisk.biz/index.php?page=svicky_silver.htmlFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Катализатора го махнах в един от сервизите от Техномаркет надолу покрай автокъщите. Около 50лв ми излезе с труда, като сложиха гърне. Имаше 2 варианта, единия 35лв с труда, като гърнето беше някякво по евтино. 50лв с по-скъпо гърне и засега не е мръднало. После влез долу в канала и кажи някой да изфорсира колата да видиш дали са го заварили като хората.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Georgi Vichev написа:Става въпрос за комбинирано каране.Двигателя е 16V,103к.с.Не съм го засичал само на извънградско.Преди карах Вектра75к.с.,1.6,която гореше значително по-малко,а не вървеше много по-зле.Надявам се като махна катализатора да се подобри работата.
Коментар
-
sev написа:Georgi Vichev написа:Става въпрос за комбинирано каране.Двигателя е 16V,103к.с.Не съм го засичал само на извънградско.Преди карах Вектра75к.с.,1.6,която гореше значително по-малко,а не вървеше много по-зле.Надявам се като махна катализатора да се подобри работата.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар