Колеги , някой има ли идея как се сваля дръжката на ръчната заедно с копчето и маншона за фиат брава, че мойте са сиви а искам да си сложа черна дръжка копче и маншон
Колега,проблема не с маншон, а главно с това как да сваля гумената дръжка на ръчната , заедно с копчето за освобождаването и
Прочети правилата на форума!
Показвай уважение към останалите участници във форума, още повече, че се опитват да ти помогнат.
Смятай това за неофициално предупреждение.
Добре дошъл.
Модераторски екип на fiatforum.bg
колега това на нито една снимкаот страници в нета не виждам да се сваля точно дръжката
само долната част се маха
Има начини -тук има но това е за друга кола но може да се добие представа https://www.yourmechanic.com/article...pencer-clayton
колега това на нито една снимкаот страници в нета не виждам да се сваля точно дръжката
само долната част се маха
Има начини -тук има но това е за друга кола но може да се добие представа https://www.yourmechanic.com/article...pencer-clayton
И аз преди време сложих барче от "марея", но пък смених само накрайника на скоростния лост, че човека ми беше пратил всичко комплект. Въобще не ми прави впечетление, че дръжката за ръчната е сива, защото калъфите на седалките са сиви и някакси си пасват и не се забелязва.
И една малко нетрадиционна идея, ако толкова те дразни, че е сиво, не мислиш ли, че е възможно много внимателно като разглобиш на место да му удариш един черен спрей. Или да се боядиса по някакъв начин?Един вестник и малко хартиено тиксо...
Само идея, в крайна сметка има ли желание, ще се намери и решение.
Поздрави и успех.
И ето как изглежда в наща кола постановката:
Последна редакция от pl4 8rp; 27.03.2017, 14:20.
Причина: Редакция на правописни грешки...
Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000-Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Здрасти, не си спомням много добре какво беше. Ще кача някоя снимка, ако те ориентира по-добре, но не мисля, че имаше някакви големи разлики. В процеса на работа ще се ориентираш, вярвам
Виждам, че съм рязал някаква подпора тука, ама беше ли нужно или нещо не го бях напаснал както трябва не си спомням. При мен отзад, където е точно под подлакътника и са духалките за отзад не е хванато за пода, че май на старата конзола имаше болт или видия завита през пепелника. Все се каня да му направя една "Г" образна планка и да я занитя за конзолата и пода, ама вече му свикнах, а и никой не се бори с барчето, а и между двете седалки не се усеща да шава кой знае колко.
Като вземеш да разглобяваш не вярвам нещо да те затрудни, общо взето няма някакви подводни камъни, които да си спомням.
Поздрави и успех.
ПП: Сега като гледам снимките, май не сложих и тея дългите тясни пластмасови въздуховоди поради някаква причина. До момента не съм усетил от тая духалка за отзад да духа, то май първо трябва да е нагласено да духа в краката или нещо такова беше.
Прикачени файлове
Последна редакция от pl4 8rp; 29.03.2017, 18:13.
Причина: Допълнение на снимки.
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
мерси, защото аз го взех обаче отдолу под барчето имаше нещо като планка за поставяне с въздуховодите за отзад, обаче не я взех нея зщото не ми е нужно да духа отзад, и сега се зачудих дали ще може да се закрепи в такъв случай
Ами това е, за обща представа. Дано да ти свърши някаква работа.
Просто беше преди време и не си спомням точно какво беше, но едва ли е било нещо сложно.
Последна редакция от pl4 8rp; 29.03.2017, 18:24.
Причина: Допълнение снимки.
Коментар