Здравейте, пред закопуването съм на фиат купе 1.8 2000г. От последните произведени. И имам няколко питанки на които се надявам да получа отговори от Вас. Днес направих тестдрайф на въпросният екземпляр, впечатлението ми е че доста добре спира доста рязко реагира волана, стабилна е. Но ми се струва че не е достатъчно пъргава първата ми кола беше ауди купе гт 1.8 110 коня 88г от последните преди яйцето и вървеше много на 1ва с подаване на газ и почваше да върти гуми. Тая ми се струва мудна, нещата които забелязах при огледа са че има теч вътре в краката на водача доколкото прочетох фиата е с кранче на парното, вярно ли е и има ли шанс само то да е проблемно и след смяна само на него са спре теча? Възможно ли е да е мудна от стари свещи, колата е седяла доста време без да се ползва няма пушеци и нещо подобно, маслото държи 3 или малко под 3 бара налягане? Запали от раз не ми направи впечатление да има някакви странни шумове, както се бях зачел да е проблемен дефзатора... Всичките ми познати казват ти луд ли си фиат... знаете как е ама те и за рено така говорят, но до сега 2 рена съм имал и проблем не съм видял само обслужване и каране. Сценика съм му навъртял 80к км от как го имам и нито масло доливам нито нищо само нормалните неща и газ.
Преместена. Допълнено заглавие.
Модераторски екип на fiatforum.bg
Преместена. Допълнено заглавие.
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар