Колеги докарах си от Англия Фиат Пунто мк3 1.2 16v 2005г. Сега се чудя дали да се захващам с обръщане на дирекцията... Интересува ме дали таблото и рейката са еднакви с 1.2 мотора на мк2, и с какви трудности бих се сблъскал при операцията? Приемам всякакви съвети. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да обръщам ли волана от десен на ляв?
Collapse
X
-
Трябва първо да имаш пердстава разликата мещду двата модела
обръщал съм Ауд 4 но с автоматична скорости и става но доста работа наставяне на много жици
Добре е да намериш табло ,кабели- вътрешен интериор
дори корите на вратите са други и кабелте вътре се сменят
да си направиш сметка какво трябва да си набавиш
иначе волана електо усилвателя са същите
виж снимки ***МОДЕРИРАНО***Последна редакция от kluchar; 14.03.2017, 21:31.
-
Това е такава занимавка че ще писнеш и ако нещо не се направи като хората после ще патиш много.
Фарове, инсталация, километраж, табло, барче за табло, бушониера, кори на врати, управение на стъклата ако е във вратата.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
yo_brava, ако не те притеснява, че ще включваш скоростите с лявата ръка, не си струва упражнението по обръщане на дирекцията. Отляво си слагаш две огледала и няма да имаш проблеми с видимостта. Потърси с Гугъл за "перископ навигатор" и ще ти стане ясно за какво иде реч.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Колеги какво според вас ще ми е нужно за да се обърне волана? Аз се сещам за табло, рейка, табло с уредите и парното. Предполагам че средната конзола на таблото няма да ми е нужна, тъй като ми се виждат еднакви на ляв и десен волан. Педалите дали ще си паснат от другата страна? Въобще който каквото се сети нека сподели.
Коментар
-
Хубаво помисли трябва да стигнеш до тук
http://i143.photobucket.com/albums/r153/foryoureyesonly69/IMG_4109Small.jpg
http://i181.photobucket.com/albums/x...Photo-0187.jpg
Табло с уредите и тушоните рябва да си е еднакво
виж буксата за диагностика е отгоре при тебе сега
а иначе е от долу на ляв волан
външната кора е различна
Таблото бушоните BCI и компютъра са свързани с паленетоПоследна редакция от kluchar; 18.03.2017, 00:45.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар