Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

прекарах се с антифриз менте

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

прекарах се с антифриз менте

натресох се на мотокса от метро и сега правя глава,и ще правя промивка на охладителна система ,дееба и ментетата ,и метро и гарантираното качество,на главата са се появили малки язвички от солта,добре че не са на отговорно мястопоне частите не са скъпи ,ще мина с под 100 лева,ще има и за дядо коледа за децата :D
    типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
    хюндай акцент 1.5 CNG
    киа каренс +метан

Ех, колега... писано бе тук за този Мотох, но, кой да чете! Миналата година писахме непрекъснато да се слага Алпин дизел, или добавки против замръзване в големите студове-но, кой да слуша!? Всеки ден някой пищеше, че му е замръзнал дизела! Успех с ремонта!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Я обясни какво точно се случи, щото и аз изпищяй в големия студ - пукна ми се радиатора. Добре, че съм техничар и си го запоих сам - на 3 места беше "зинал"!MOTOX RULZ!

Коментар

Re: прекарах се с антифриз менте

dan4o написа:
        натресох се на мотокса от метро и сега правя глава,и ще правя промивка на охладителна система ,дееба и ментетата ,и метро и гарантираното качество,на главата са се появили малки язвички от солта,добре че не са на отговорно мястопоне частите не са скъпи ,ще мина с под 100 лева,ще има и за дядо коледа за децата :D
        Ето тук и тук доста неща се изписаха за МОТОХ и за антифризите изобщо.МОТОХ наистина се продава в плашещи мащаби Не знам доколко продуктите са им зле, аз лично никога не съм ги ползвал.Обаче на търговсия им отдел трябва да се отдаде дължимото - продукцията им е буквално навсякъде.Лично аз съм убеден че антифриза на Приста е много добър продукт, но определено не може да се види в толкова търговски обекти,колкото синята бездна на МОТОХ. А пък за червената Приста не ми се говори. До сега на живо не съм я виждал, при това съм я търсил конкретно.И МОТОХ-а се продава яко. Нищо че е в шишета от олио.А пък ако има и табела "в акция" - тогава става страшно...
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

червената приста я бях напрал на един "ПЕТРОЛ" и я взех последнатадали е от хубавия антифриз или да го сменямпитам защото досега съм сипвал само син антифриз,а един приятел ми го похвали този и реших да си сипа

Коментар

pugsy написа:
            червената приста я бях напрал на един "ПЕТРОЛ" и я взех последнатадали е от хубавия антифриз или да го сменямпитам защото досега съм сипвал само син антифриз,а един приятел ми го похвали този и реших да си сипа
            Кажи колко струваше и какво количество взе? Чувал съм, че червеният антифриз не било добре да се смесва с други. Тези приста нямат ли ФИРМЕН магазин с София... въпросът е към всички!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

беше 4 литра,а цената нещо от рода на 37лв ама не се сещам точно колко

Коментар

миналата зима карах с такъв и нямах проблеми,пък нали метро им зима по 5000 уж за гаранция и за това се подлъгах,не знам дали ми остана малко антифриз от него за анализама нито имам време нито съм се разправял до сега с това ама да се пробва да ги осъди човек не е лоша идея,и мотокса и тея от метро с тяхната гаранция за качество,аз да не ходя всеки продукт който купя да го изследвам дали е годен или не?
                типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                хюндай акцент 1.5 CNG
                киа каренс +метан

Коментар

pugsy написа:
                  eeeна цената на вноснитенещо цените им куцат на Приста
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Nino написа:
                    Тези приста нямат ли ФИРМЕН магазин с София... въпросът е към всички!
                    Ползвай търсачката, колега!
                    Do4ko написа:
                    за софия колега има склад за наливни масла до техническия университет по драган цанков зад лукоил петрол бензиностанцията ще видиш табелата ако искаш могада видя адреса точно и да ти го кажа иначе има и някаде по черни връх но каде точно виж в нета в саита www.bgmaps.com пишеш дианабад за квъртал и 54 за номер не излиза точно склада е точно малко над червеното кръгче там където пише 158 но ти като стигнеш до лукоила ще видиш табела приста
                    Не съм ходил до там, но предполагам че щом колегата го е написал, значи си е там. Тъкмо ще потвърдиш Иначе си прав, не трябва да се смесва.

Коментар

Esper написа:
                      Nino написа:
                      Тези приста нямат ли ФИРМЕН магазин с София... въпросът е към всички!
                      Ползвай търсачката, колега!
                      О да бе, сетих се,купувал съм акумулатор МОНБАТ преди 2-3 години от там. Благодаря за отзивчивостта колегите Pugsy и Esper !
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

sev написа:
                        pugsy написа:
                        eeeна цената на вноснитенещо цените им куцат на Приста
                        До този извод стигнах и аз. Дестрибуторската мрежа - също.Не казвам че е по-лош от червеното ACDelco например - то е 35лв/5литра, но цената в комбинация с това че не се намира лесно е голям минус.По принцип би трябвали да се продават и в бензиностанциите на Петрол и ЛикОйл. Но... Има само син.

Коментар

Esper написа:
                          По принцип би трябвали да се продават и в бензиностанциите на Петрол и ЛикОйл. Но... Има само син.
                          да не са се отказали от производството муили в момента нямат производствена мощност за този продукт
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
                            Esper написа:
                            По принцип би трябвали да се продават и в бензиностанциите на Петрол и ЛикОйл. Но... Има само син.
                            да не са се отказали от производството муили в момента нямат производствена мощност за този продукт
                            Не знам. Според мен търсенето е малко. Освен това цената ми е неконкурентноспособна - цената на синия е 5лв/литър, според писания във форума цената на червения е около 8лв/литър а на MOTOX-а да не говорим. Който в купувал може да каже. Предполагам 2-3лева/литър.Колегата moko предполагам би могъл да даде повече инфо по въпроса.

Коментар

Аз пък ползвах антифриза на "Индустриална химия-ЕООД" миналата зима и не съм имал никакви проблеми. Имат магазин в София точно срещу входа на София-мел, преди гумаджиницата ако идваш от към Сточна гара, а и цените им са доста добри. Това не е за раклама, а ако някой го интересува. По въпроса за МОТОX само казвам,че този боклук не ща да го видя и се чудя как още не се е намерил някой свестен адвокат ( ако въобще съществува такова понятие) да осъди тези трощачи на коли.
                              TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
                              ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
                              НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ

Коментар

Working...
                              X