натресох се на мотокса от метро и сега правя глава,и ще правя промивка на охладителна система ,дееба и ментетата ,и метро и гарантираното качество,на главата са се появили малки язвички от солта,добре че не са на отговорно мястопоне частите не са скъпи ,ще мина с под 100 лева,ще има и за дядо коледа за децата :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
прекарах се с антифриз менте
Collapse
X
-
Re: прекарах се с антифриз менте
dan4o написа:натресох се на мотокса от метро и сега правя глава,и ще правя промивка на охладителна система ,дееба и ментетата ,и метро и гарантираното качество,на главата са се появили малки язвички от солта,добре че не са на отговорно мястопоне частите не са скъпи ,ще мина с под 100 лева,ще има и за дядо коледа за децата :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
pugsy написа:червената приста я бях напрал на един "ПЕТРОЛ" и я взех последнатадали е от хубавия антифриз или да го сменямпитам защото досега съм сипвал само син антифриз,а един приятел ми го похвали този и реших да си сипаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
миналата зима карах с такъв и нямах проблеми,пък нали метро им зима по 5000 уж за гаранция и за това се подлъгах,не знам дали ми остана малко антифриз от него за анализама нито имам време нито съм се разправял до сега с това ама да се пробва да ги осъди човек не е лоша идея,и мотокса и тея от метро с тяхната гаранция за качество,аз да не ходя всеки продукт който купя да го изследвам дали е годен или не?типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Nino написа:Тези приста нямат ли ФИРМЕН магазин с София... въпросът е към всички!Do4ko написа:за софия колега има склад за наливни масла до техническия университет по драган цанков зад лукоил петрол бензиностанцията ще видиш табелата ако искаш могада видя адреса точно и да ти го кажа иначе има и някаде по черни връх но каде точно виж в нета в саита www.bgmaps.com пишеш дианабад за квъртал и 54 за номер не излиза точно склада е точно малко над червеното кръгче там където пише 158 но ти като стигнеш до лукоила ще видиш табела пристаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
sev написа:pugsy написа:беше 4 литра,а цената нещо от рода на 37лв ама не се сещам точно колкоI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
sev написа:Esper написа:По принцип би трябвали да се продават и в бензиностанциите на Петрол и ЛикОйл. Но... Има само син.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз пък ползвах антифриза на "Индустриална химия-ЕООД" миналата зима и не съм имал никакви проблеми. Имат магазин в София точно срещу входа на София-мел, преди гумаджиницата ако идваш от към Сточна гара, а и цените им са доста добри. Това не е за раклама, а ако някой го интересува. По въпроса за МОТОX само казвам,че този боклук не ща да го видя и се чудя как още не се е намерил някой свестен адвокат ( ако въобще съществува такова понятие) да осъди тези трощачи на коли.TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар