Здравейте!Реших да пиша във форума защото ме интересува информация за Фиат Панда 1.2 2005 г. да не е 4x4. Решил съм на жената да купувам малка градска кола .Понеже имам Хонда ЦРВ и мислех да и купя Хонда Джаз.Но на нея и харесал Фиат Панда , живея в град Варна но по улиците на забелязвам да се карат много Панди.Интересува ме сполучлив модел ли е Пандата ?Често ли се разваля и слаби места?Предполагам е по - евтина от към обслужване от Хондата?В интернет прочетох че се сглобява в Полша.Имат ли проблеми с ел. усилвател на волана както Фиат Пунто?Интересува ме и разхода на гориво в града?Благодаря за вниманието!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за покупка на Фиат Панда 1.2 2005 г.
Collapse
X
-
Поне тук във форума няма много писано за тях значи не са толкова проблемни
стига да случиш на читава кола .
Тези ги дават уж по не харчат гориво
Fiat Panda II (169) 1.2 8V (69 Hp) DYNAMIC
Последна редакция от kluchar; 30.01.2017, 22:44.
Коментар
-
Отзад в багажника като вдигнеш покривалото в ляво има табела нека да ти я снимат. После си изтегли софтуера и като вкараш в него номера на шасито ще ти излезнат параметрите на колата. Относно усилвателя на волана същата работа като на Пунтото много слабо място но по това е писано много в този форум и не смятам да говоря. Частите по ходовата част не са много скъпи би трябвало да са здрави като коли съдейки по това , че едно време ги купуваха за таксита моята е такава. Доста от тези коли ги продават на части така , че ако ти трябва нещо. Ключарят ти е поснал няколко сайта от там може да си изкараш менуала и софтуера. Моето питане е отзад в багажника открих една букса с 6 пина за теглич ли е или за нещо друго?Последна редакция от dimitar1234; 31.01.2017, 14:42.
Коментар
-
Електо усилвателите не са като на другите фиати https://www.megaparts.bg/product/341605120
и бушонното табло не прилича на фиатстите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар