колеги помагайте.мареата се поти много.все едно съм в подводница.парното е на 4 и пак предното стъкло е наполовина изпотено а е пуснато само на него да да духа.всички други стъкла са непрогледни.клапата вътре вън работи.ПОМОЩ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
потът се стъклата на мареата МНОГО
Collapse
X
-
siluro написа: Преглед на мнениетоПо-скоро да е сдало багажа радиаторчето на парното. Конденза по стъклата стои ли леко мазен ?koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоТогава антифриза трябва да чезнеFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
И при мен си е така години наред и потенето не изчезва. Гледал съм не е от радиатора на парното, здрав си е, маркучи съм гледал всичките пак нямат течове в свръзките. Загуби на антифриз имам за месец около 50-100 грама, ама все си го обяснявам с изпарението на самия антифриз от загряването му(за сравнение служебния ми Форд фиеста 1.4tdci - от 2 години не е пипан, нищо не е за доливане), филтър климатик сменям на всеки 6 месеца.
Все си мисля че има някаква роля, това че филтъра е много близо до улея който събира водата от дъждовете и с комбинация от топлината на двигателя, засмуква топъл влажен въздух... там има една пластмаса (функцията и е да задържа листа и боклуци и който я има със сигурност е яко задръстена), аз я махнах за да може всякаква сган да си изтича свободно надолу, ама файда.. на всеки 2 седмици чистя прозореца със спирт и личи че е леко мазен, което пак е признак, че е от антифриз, но пак казвам радиатора си ми е наред и вече съм се примирил с това. Доста от потребителите на този модел фиат се оплакват точно от този проблем.
И все пак ако всичко ви е изправно по системата и продължава да се поти този "джам" има решение което ще ви е от полза - на добре почистен прозорец намазвате малко с паста за зъби директно върху него и с една микрофибърна кърпа търкате докато не изчезне замазването. Така вече от доста време си третирам дори огледалото в банята и след къпане, можеш спокойно да си се огледаш без да мажеш с ръка по него
Или иначе казано: https://www.youtube.com/watch?v=SORrbYzAkRA
Коментар
-
superfiata написа: Преглед на мнениетоИли просто влиза вода от някъде в купетоkoce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар