Оглеждам се за някоя евтина градска кола, колкото да ходя до работа с нея и на пазар т.е. извънградско няма да се кара изобщо. Гледам да е най-евтино за поддръжка, да гори бензин 7-8 софийско градско и да не е скъпо. Да кажем 1500лв. само за колата. Без газировки и дизели. По принцип си бях набелязал Ситроен Ксара 1 и Пунто 1, но Ксара-та отпадна, че нямам никакви познати и приятели с такова, а и доколкото видях имат някаква драма със задните мостове, която така и не разбрах каква е и дали се отнася само за моделите с хидравлика, но няма и значение. Пунто-то ми допадна повече, като за 1.1 варианта вече имам няколко потвърдени разхода от 7-8 градско. А и се качих и се побирам...едва, едва, ама се побирам
Сещате ли се за нещо друго, по-добро от Пунто-то? Каквото и да е, не подбирам по марки. Някакви подводни камъни с Пунто-то, т.нар. детски болести или някакви по-сериозни?
Сещате ли се за нещо друго, по-добро от Пунто-то? Каквото и да е, не подбирам по марки. Някакви подводни камъни с Пунто-то, т.нар. детски болести или някакви по-сериозни?
Коментар