Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

общото и различното между фиат и ланча

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

общото и различното между фиат и ланча

здравейте имам въпрос за фият и ланча като по евтина алтернатива ли е ланчата, двигателите едни и същи ли са на пунто и ипислон и на капа 2,0 20v с мареа О и на каппа tds с бмв и jtd

Грешен раздел-> Преместена.
    Модераторски екип на fiatforum.bg
    Последна редакция от Josef Gazara; 07.01.2017, 16:01.
    fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc

Josef Gazara написа: Преглед на мнението
    здравейте имам въпрос за фият и ланча като по евтина алтернатива ли е ланчата, двигателите едни и същи ли са на пунто и ипислон и на капа 2,0 20v с мареа О и на каппа tds с бмв и jtd
    ами исках да ви попитам защо гърми като я карам на газ значи достатъчно силно се усеща, доста, мисля че е в колектора при фият пластмасов ли е?
    лоша работа е това, много ме е яд че си купих фият този ми е 3ти имах пунто и брава нямал съм такива проблеми имал съм и алфа навремето за да се смени този лагер се цепи целия двигател, дано да е нещо лесно да оправяне нямам й навъртени и 1200 км отделно ще ви бъда благодарен ако има колеги тук от пловдив доволни от техни майстори за препоръки и мнения за такива, благодаря.
    Ясно ми е, че не се намираме в литературен форум, но две правописни грешки в една дума от четири букви са твърде много. И то в три различни теми. Правилното е Фиат.

Въпроса ти е много общо зададен. Кое дали е едно и също "на пунто и ипислон"? Кои двигатели - бензинови, дизелови?
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ланчата НЕ Е по-евтина, а по-скъпа и по-луксозна "алтернатива" на ФИАТ.
      Двигателите (и не само) са едни и същи, да, на която и Ланча да се сетиш - същото е като на ФИАТ, с малки изключения. (Например 1.9 mjtd bi-turbo на Ланча Делта 3 не се монтира на нито един ФИАТ).
      Не знам какво общо има бмв с цялата работа?

Коментар

Immortal написа: Преглед на мнението
        Не знам какво общо има бмв с цялата работа?
        Единственото общо е, че и при Ланча, и при БМВ предкамерните дизелови мотори имат абревиатура TDS. Нищо друго.

JTD е по-ново поколение двигател от TDS - дизелов двигател с директно впръскване common-rail.
        2.0 20V при FIAT и Lancia са едни и същи двигатели.
        Последна редакция от PSG; 07.01.2017, 19:36.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

за първите ипсилони, само бензинови са новите нямат еквивалент

Коментар

става на въпрос за пунто 12 8в втора генерация и че не мога да намеря подобно за под 1600 лева в нормално състояние а ипсилони има в перфектно състояние за тези пари а двигелите и конструкцията е същата.....

Коментар

Вземи направи кръгче с епсилон и после с пунто.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
              X