Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде и мойта почна да забива нос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: и това

panesoft написа:
    Колеги,забравих да ви кажа,че от скоро бензин А95 е много кофти по всички бензиностанций,а и нашите коли са чуствителни към него така че карайте само с 100+ на Шел и няма даимате грижи.
    Благодаря, но защо има промяна в качеството на 95? Откъде имаш инфо (ако не е тайна?) Важно е!
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

много се извинявам за оффтопика, но само едно малко въпросче, този прроблем само при бензинките ли е
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Re: това е лека

panesoft написа:
        Здравеи,аз имах същия проблем и това със тия добавки никак не е вярно понеже те прочистват цялата система от помпата напред и запушват дюзите.Решението е само едно: отидох в сервиз на БОШ при мой приятел които ползва специлна добавка за отпушване на дюзи, в метална опаковка(не се сещам за името).Тази добавка е само и единствено за преминаване през дюзите,той ми откачи помпата и след това под налягане я вкара в системата.Запалих колата и тя работи около 10 мин само с добавката.След излизането ми от сервиза я пробвах-за пъпви път 220km/h Колата ми е Fiat Bravo-1,6 103 hp
        Е и малкото инфо е нещо! Ако знаеше поне името на добавката... ! Но може да се пробва с сервиза на БОШ на Околовръстното ... Може пък там да са наясно за каква добавка иде реч ...
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

При зареждане с А 95 на Лукойл колата започна да забива нос и при подавне на газзапочна да се чува звук подобен на аванс на жигула.След закачане на компютър всичко беше ок но се появи катогрешка код 45-детонационен датчик. кооето сам прецени какво значи.Веднага заредих 100+ октна на Шел и всичко си беше както преди.

Коментар

Re: и това

panesoft написа:
            Колеги,забравих да ви кажа,че от скоро бензин А95 е много кофти по всички бензиностанций,а и нашите коли са чуствителни към него така че карайте само с 100+ на Шел и няма даимате грижи.
            Извинявай, ама това ми звучи като "голямо набалбукване" или ти нещо се шегувкаш - изобщо няма да се занимавам с проблема за вървежа на бензин, ще си зареждам и карам на газ, както досега, и ще си свиркам ... ама само 100+ на Шел нема да зареждам
            Среден разход на газ

Коментар

дюзи

Мисля,че в София го правят само в Динекспрес питай там.

Коментар

Re: дюзи

panesoft написа:
                А не, този Динекспрес не е ли в Пловдив на Пещерско шосе ! panesoft да не продължаваш с шегичките?!
                Среден разход на газ

Коментар

сервиз

Ами незнам точно по-добре питай колегата Todor_Gagovski на негому писах как да лекува неговото Браво и той ми кзаче само там са му предложили този начин на почистване на дюзи.

Коментар

skier написа:
                    я ми кажете тогава защо като я запаля когато е студена колата работи все едно е на 3 цил.и ми прекьсва и като потегля няма душа и след 100 м колата си варви.и сьщо така мени обороти те
                    почисти моторчето за празния ход като начало
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: сервиз

panesoft написа:
                      Ами незнам точно по-добре питай колегата Todor_Gagovski на негому писах как да лекува неговото Браво и той ми кзаче само там са му предложили този начин на почистване на дюзи.
                      Аха, ясно! panesoft моля те да пишеш тук неща само в които си сигурен, а не "общи приказки" в темата "Консултации" ! Така на никой не си полезен! П.С. Нищо лично ...
                      Среден разход на газ

Коментар

Това е офтопик ама:
                        panesoft написа:
                        При зареждане с А 95 на Лукойл колата започна да забива нос и при подавне на газзапочна да се чува звук подобен на аванс на жигула.След закачане на компютър всичко беше ок но се появи катогрешка код 45-детонационен датчик. кооето сам прецени какво значи.Веднага заредих 100+ октна на Шел и всичко си беше както преди.
                        Значи не на всички бензиностанции 95 е кофти. По обясними причини няма да коментирам. Ако искаш подробности-на ЛС, но това за което говориш ВИНАГИ е било така и случая ти е напълно обясним. Само за инфо, аз от там зареждам само газ на типото-редовно. Ама друго НЕ.
                        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Аха, ясно! panesoft моля те да пишеш тук неща само в които

За кое не съм сигурен????Просто незнам къде в София ще ти направят тази процедура.Ако искаш ела до Ямбол тук 100% ще стане!!!!

Коментар

Re: Аха, ясно! panesoft моля те да пишеш тук неща само в кои

panesoft написа:
                            За кое не съм сигурен????Просто незнам къде в София ще ти направят тази процедура.Ако искаш ела до Ямбол тук 100% ще стане!!!!
                            Амиииии, ето за това става въпрос:
                            panesoft написа:
                            Ами точно незнам как се казва ама специално и само за това.А моя човек е от Ямбол но мисля,че и по София го правят това.
                            panesoft написа:
                            panesoft написа:
                            Ами не знам точно по-добре питай колегата Todor_Gagovski на негому писах как да лекува неговото Браво и той ми каза, че само там са му предложили този начин на почистване на дюзи.
                            panesoft не се обиждай веднага, само ти дадох съвет ... И все пак, вместо да идвам до Ямбол, ако можеш да провериш за името на тази специална добавка и да го напишеш ще си много полезен на над 50% от бензинките във форума :D ! А поне можеш ли да кажеш каква и е ориентировъчната цена?
                            Среден разход на газ

Коментар

В динекспрес в Пловдив предлагат процедура за почистване на дюзите без тяхното сваляне,но с каква добавка никой не ми каза. Иначе при мен колата е карам вече цял месец на бензин и нещата са доста променени няма забиване на носа няма мудност и в ниските, просто се оправиха нещата.
                              HONDA I-VTEC

Коментар

gdd55 написа:
                                горивният филтър смени ли го
                                Сменен е.Оказва се, че само при студен двигател колата прави мизерии, като загрее е ОКАма за сега така ще карам, че нещо предпразнично не ми се почва изваждане и за колата.
                                Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X