Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да осъдя общината за това?
Collapse
X
-
Може ли да ми помогнете?
Количката е на 1 месец, платих я в брой, и до сега не съм и сложил каско. Плаче ми се. Колеги от Пловдив, къде да ходя да оправя това нещо. Не сам викал още КАТ. Да го направя ли? При кой да ида да ми оправи пласмасите или да купувам нови. Помощ! Благодаря!FIAT PANDA 1.1 8V Bz ACTIVE
Коментар
-
Колегата каза, че не я е застраховал. Няма смисъл да вика КАТ. Само ще му напишат акт.За общината, не знам дали можеш, ама няма смисъл. Тука в София няколко се тупаха в гърдите, че ще осъдят общината за дупките, ама делата се размотават вече сума ти години. И най накрая ако не я осъдят, ще трябва и да заплатят разходите по делото.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Колегата каза, че не я е застраховал. Няма смисъл да вика КАТ. Само ще му напишат акт.За общината, не знам дали можеш, ама няма смисъл. Тука в София няколко се тупаха в гърдите, че ще осъдят общината за дупките, ама делата се размотават вече сума ти години. И най накрая ако не я осъдят, ще трябва и да заплатят разходите по делото.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Колегата каза, че не я е застраховал. Няма смисъл да вика КАТ. Само ще му напишат акт.За общината, не знам дали можеш, ама няма смисъл. Тука в София няколко се тупаха в гърдите, че ще осъдят общината за дупките, ама делата се размотават вече сума ти години. И най накрая ако не я осъдят, ще трябва и да заплатят разходите по делото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар