Здравейте, колеги, отдавна не съм се сблъсквал с някакви проблеми по колата, но това ми направи впечатление онзи ден. Запалих да се посгрее на място колата, не бях пуснал вентилатора, след като го включих и видях през духалките и отпред към прозореца да излиза пара и миришеше на пара от ютия, все едно гладиш Някой път, като запалвам усещам нетрадиционна миризма, не е силна, все едно мирише леко на ламарина Дали е станало неизбежното и радиаторчето за парното е заминало колата е карам смешно малко, дали ще може да се кара така, не съм забелязал да липсва антифриз в казанчето, мокро в краката също не съм намирал
Другото, което си мисля, понеже не виждам да ми става мазно стъклото, освен след запалването, но го отдавам на конденз, да не би студеният въздух, като е минал през радиаторчето да е изпушил и да си е пара и на радиаторчето да му няма нищо?
Достолепна брава, юбилярка, 20 годишна
Другото, което си мисля, понеже не виждам да ми става мазно стъклото, освен след запалването, но го отдавам на конденз, да не би студеният въздух, като е минал през радиаторчето да е изпушил и да си е пара и на радиаторчето да му няма нищо?
Достолепна брава, юбилярка, 20 годишна
Коментар