Здравейте продължават проблемите разбира се аз не съм се отказал да ги отстранявам. В момента Пандата трудно включва 5 та предавка т.е. включва ама трябва да е уцелиш това проблем на фиксаторите на капака ли е или проблем с жилата и другото по дупките дрънчи здраво на метал смених по предложение на майстора големите тампони на носача една биелета и двата тампона на макверсъна и пак дрънчи какво може да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Панда 1,1 54 к.с. трудно включва 5 та предавка
Collapse
X
-
Почти съм сигурен че скоро ще имаш дупка на капака на ск. Случва се понякога болтовете на пета се разхлабват и почва да мели.
По повод другото се приготви за лагери.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Това с дупката на капака на ск не го разбрах и за кои лагери говоримПоследна редакция от dimitar1234; 18.12.2016, 11:26.
Коментар
-
Трябва ти още един човек за да разберете кое жило включва 5та.Щом включва на място с трудност,за мен е проблема в реглажа на жилата.По спомен,мисля че и двете жила имат резба и се регулират.Ако не можеш сам или не ти е ясно,помоли некой който разбира.Не казвам че си неграмотен,просто всеки има слаби и силни страни.Успех198mjet Bravo
Коментар
-
Понеже бях обещал да пиша ситуацията е следна тропането беше отстранено оказа се тампоните на стабилизиращата щанга, относно включването на 5 та предавка проблема не е в настройките на жилата а е под капака на скоростната кутия най вероятно фиксатори но аз вече и свикнах, изключването на хидравликата е от реле тъй като преди да изключи се чува едно цъкане. Въпроса ми е някой знаели къде се намира това реле.
Коментар
-
Случна се понякога на тия скоростни кутии да им се развият едни болтове вътре и минават през зъбното колело на пета и през ревизионния капак. Но при теб явно още се развиват.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар