Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Генерация Мареа .

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Генерация Мареа .

Колеги колата ми до днес беше с катализатор , резонаторно след него..след него от тези средните триъгалните и без крайно , имах плътен тих звук обаче махнах катализатора и сега колата е по тиха и има резонанс някъде подрънква не разбрахме къде , въпроса ми е че колата в момента е с това триъгълното и средно , да сложа някое спортно крайно или да махна триъгълното и тогава крайно спортно , не искам да е шумна като бърза 318 ка , но така ми е тиха . Посъветвайте ме. 1.8 16в
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Пробии две дупки с бормашината.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Нищо не разбрах....
      Сваляй ги всичките, какво се занимаваш с глупости. За какво са ти тия гърнета като няма да ти ръмжи колата.
      Последна редакция от PSG; 11.12.2016, 16:38.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Просто колата имаше много хубав леко шумен плътен звук , сега имам средно под скоростния лост и едно триъгълно до задните гуми без крайно ,,ако сложа на мястото на тръгълното резонаторно само като трактор ли ще стана Д:
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Средното гърне ти е пак вид заглушител, но как така колата е без крайно гърне и е тиха, на мойта ако махна крайното ще ме чуят в провинцията

Ако искаш плътен басов звук махаш всички гърнета, слагаш един резонатор и едно крайно гърне, но марково, забрави за "илиенските неръждавайки", защото ще ти гръмне главата, а и може да отнесеш някой акт от господата.
          Ако в тая конфигурация е шумна слагаш още един резонатор преди крайното гърне и си готов.
          punto HGT

Коментар

Еми не знам имам едно средно и едно от тия тръгълните дето пак е като средно и на зад е тръба 1метър без крайно и нямам звук грам , с катализатора беше друго ..ами аз мислех вариант с две резонаторни без крайно да я правя щото едно хубаво краино ми е 150лв сиг а и въобще не знам какво да е краиното , прати некое ако намериш дидич
            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Снимай ако можеш това триъгълно гърне, за което говориш, да не се окаже, че това ти е крайното гърне.

Без крайно гърне забрави за звук, ще гърмиш като драгстер.
              punto HGT

Коментар

За ей тва, става дума, триъгълното, между крайното и средното:
                Click image for larger version

Name:	010.jpg
Views:	1
Size:	184,1 KB
ID:	2094140

Аз си мисля, че ако се измахат всички гърнета и се поставят 1 или 2 резонатора, с хубаво крайно гърне, ще се получи приятен звук.
                Последна редакция от kal0yanch40; 15.12.2016, 10:49.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Не не. Неправете тая грешка. Особенно ако пътувате на дълго.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да точно колата в момента ми е самос гърнетата от снимката на колегата обаче без последното с тръбата дето е на обратно там имам само една тръба и колата е доста тиха , като бях с катализатора звучеше по приятно и малко по силно.
                    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

И аз съм против, ръмженето при всекидневно и извънградско каране, главата ми гръмва. На мойта, само катализатора е сменен с резонатор и от към ауспух е тихичка, но мотора много приятен звук прави, при ускорение, което ми е достатъчно.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                      X