Колеги колата ми до днес беше с катализатор , резонаторно след него..след него от тези средните триъгалните и без крайно , имах плътен тих звук обаче махнах катализатора и сега колата е по тиха и има резонанс някъде подрънква не разбрахме къде , въпроса ми е че колата в момента е с това триъгълното и средно , да сложа някое спортно крайно или да махна триъгълното и тогава крайно спортно , не искам да е шумна като бърза 318 ка , но така ми е тиха . Посъветвайте ме. 1.8 16в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Генерация Мареа .
Collapse
X
-
Нищо не разбрах....
Сваляй ги всичките, какво се занимаваш с глупости. За какво са ти тия гърнета като няма да ти ръмжи колата.Последна редакция от PSG; 11.12.2016, 16:38.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
Средното гърне ти е пак вид заглушител, но как така колата е без крайно гърне и е тиха, на мойта ако махна крайното ще ме чуят в провинцията
Ако искаш плътен басов звук махаш всички гърнета, слагаш един резонатор и едно крайно гърне, но марково, забрави за "илиенските неръждавайки", защото ще ти гръмне главата, а и може да отнесеш някой акт от господата.
Ако в тая конфигурация е шумна слагаш още един резонатор преди крайното гърне и си готов.punto HGT
Коментар
-
Еми не знам имам едно средно и едно от тия тръгълните дето пак е като средно и на зад е тръба 1метър без крайно и нямам звук грам , с катализатора беше друго ..ами аз мислех вариант с две резонаторни без крайно да я правя щото едно хубаво краино ми е 150лв сиг а и въобще не знам какво да е краиното , прати некое ако намериш дидичFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Последна редакция от kal0yanch40; 15.12.2016, 10:49.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
И аз съм против, ръмженето при всекидневно и извънградско каране, главата ми гръмва. На мойта, само катализатора е сменен с резонатор и от към ауспух е тихичка, но мотора много приятен звук прави, при ускорение, което ми е достатъчно.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар