Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ремонт на страничните огледала- обяснение как става

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Истинските ел. задвижвани и подгрявани огледала са скъпи, много скъпи - дясно огледало от Ауто Италия 370 лв. Доставиха ми го, аз го разглобих (разглобява се с 5 винта) и оставих пластмасовия щит за боядисване в един Fiat-сервиз в Бургас (оторизиран). Така "оторизирано" го пръснаха (оляха) некадърниците, че ако не беше края на годината щях да им го върна, но Орлите искаха фактурата и им се размина. Утеха има: в сряда си връщам парите през каското. А иначе - тази вечер си гледах счупеното огледало и аз го събрах и до преди 3 дни го имах на колата. Мойта пластмаса беше строшена (във външния край) на три парчета, залепих ги челно с много обичания от мен LOCTITE 401 и медицинска лепенка пропита с LOCTITE отвътре за подсилване. Сега си мисля да обработя ръбчетата с полиестерен кит и шкурка, да си купя (да ми отрежат) стъкло и може би ще жертвам ел. нагревателя, защото много зверски е залепен към счупеното стъкло. Ако ми хареса резултата ще го пръсна при други специалисти, но това ще е в по-далечно време - идат празници Колеги!
    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
    X