molq za pomo66t imam fiat tipo 1,6ie ot 20 tina dena mi dava slednia problem po vreme na dvijenie zagubva vsqkakv tok v akumulatora i posle nqma palene,a akumulatora pokazva naprejenie ~ 12 volta.dopredi dnes se opravia6e kato mu padade6 tok ot druga kola dnes ve4e pali samo na butane.nai interestnoto e 4e posle moje6 da q pali6 kolkoto pati si iska6.daite molq vi savet kade da tarsia problema
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
pomo6t za tipo 1,6
Collapse
X
-
а също така можеш да си провериш и изчистиш маситепосле отиди на една компютърна диагностика за около 15 лв, и ще стане ясно какво не е наред са колицата, тя сама ще си кажеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Евентуално освен масите си прегледай и клемите на акумулатора както и една черна кутиика където има предпазител за главния кабел на Плюс-а (влизат няколко доста дебели червени кабела).По принцип пази от претоварване алтернатора ама не са редки случаите там да има ръжда или мизерия по двата края на пластината вътре и оттам да се губи захранването на колата.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар