Здравейте. Как се сменя задната чистачка на Пунто мк2? Цялото рамо ли се сменя или има начин да се откачи и смени самата чистачка. Не ми се иска само перото, защото е временно решение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на задна чистачка на Fiat Punto mk2
Collapse
X
-
Точно преди една седмица се набутах с 25 лева за цяло рамо MELCHIONI (няма да казвам от кой магазин) което е абсолютен боклук - като качества на изработка на пластмасовата част и като перо. Днес купих обикновена чистачка Champion 360mm и използвах само перото (гумичката с двете метални части) които монтирах на пластмасовото рамо, с което купих колата. Така че ключаря е прав::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
Конструктивно разликата в задните чистачки на Пунто и Марея е само дължината на перото. Не продават само чистачка без рамо. Смяната на перото става за 5 минути. Както е писал Дидича- не си усложнявай живота.Последна редакция от dobrujanetza; 15.11.2016, 21:08.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
И аз смених само перото.7 лв от Радиал под моста Чавдар в София.Даже човека от магазина ми го смени(респектиран от маникюра ми предполагам)
Иначе ако искаш мога да ти дам имам една чистачка,която е счупена долу в основата,където се набива в задния капак.Обърната е с ръка надолу и там се отчупи.
Мога да ти я дам да си играеш ако искаш и да си експериментираш.Последна редакция от dkenanova; 16.11.2016, 23:09.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
sclera_bg написа: Преглед на мнениетоТочно преди една седмица се набутах с 25 лева за цяло рамо MELCHIONI (няма да казвам от кой магазин) което е абсолютен боклук - като качества на изработка на пластмасовата част и като перо.
Чистачката на Сhampion, всъщност e оригиналната за модела.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
FIRE 8V написа: Преглед на мнениетоMELCHIONI-то, като качество на изработка не си струва наскоро гледах една такава задна чистачка в един магазин и не я взех, а си поръчах макар и малко по-скъпата на Champion от друг магазин.
Чистачката на Сhampion, всъщност e оригиналната за модела.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар