Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

уното постоянно гасне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

уното постоянно гасне

здравейте колеги от няколко дена има голям проблем колата гасне на всяка менута ако не по давам гас ще огасне гледах свещите наред купих си нова дист.капа4ка смених палеца от толква вартене ми падна акомулатора заредих го и пак не иска да пали и незнам как стана така 4е завъртях няколко пъте и пак падна колата е уно 75 i e 1.5

На газ или безин? И ако може кажи какъв тип е пушека от горенето. Черен,с мирис на неизгорял бензин и т.н.
    REGATA 70
    LANCIA DEDRA 1.6IE

Коментар

камен написа:
      На газ или безин? И ако може кажи какъв тип е пушека от горенето. Черен,с мирис на неизгорял бензин и т.н.
      на бинзин нямам газова уредба бял е пушека но много меришеше на безин и отвънка и във копето

Коментар

Твърде вероятно да няма нормална искра щом пушека мирише на бензин.Гледал ли си на кабела за някоя свещ има ли искра като завъртиш.Проблемите може да се от кабелите примерно (ако не си ги сменял скоро и са стари и напукани - на брат ми джипа от влагата в мъглата спря да пали въобще заради кофти кабели).Или огледай на тъмно да няма някакъв проблем с инд.бобина (да има пробив или нещо подобно).Най-лесния тест на запалителната система е да се опиташ да я запалиш или поне да въртиш на тъмно с отворен капак и ще видиш пътя на искрите и веднага става ясно има ли проблем с тоците.Дугото което е гледал ли си центровка? - възможно е ако е отместена да не пали и да гасне на празен ход.
        Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

По тези признаци аз бих проверил за:1. дефектирали кабели 2. нарушена центровка3.бобина-проверка и на кабелите за ниско напрежение4.клапата на възд.филтър и самия филтър -ако е заседнала (затворена) ще дави двигателя това е от мен но ако се сетя за друго пак ще пиша.
          REGATA 70
          LANCIA DEDRA 1.6IE

Коментар

камен написа:
            По тези признаци аз бих проверил за:1. дефектирали кабели 2. нарушена центровка3.бобина-проверка и на кабелите за ниско напрежение4.клапата на възд.филтър и самия филтър -ако е заседнала (затворена) ще дави двигателя това е от мен но ако се сетя за друго пак ще пиша.
            след малко отивам да я пусна на елком

Коментар

Working...
            X