Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на водна помпа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Иве кви са тия клетви. Относно марките мога да потвърдя че това са качествените вариянти на пазара в момента.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колеги малко се отклонихме от темата в разсъждения коя кола става и коя не и през това време открих двама майстори който ремонтират водни помпи , но за жалост точно този модел по техните думи дори и отремонтиран при тях има живот между 20 и 40к - което означава че си е жив консуматив , а относно изказването на колегата IVEL -кеф цена няма!!!
      koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

[QUOTE=ivel;1331492]не знам кой колко помпи е монтирал,ама аз лично въпросните марки -долц и хепу съм слагал много и проблеми никакви,така,че колегата да търси причината на друго място,а още повече съм слагал такива помпи и на въпросната марка и модел.причината за скапването е ми е ясна,но не ми се коментира.просто не търсете причината във помпите[/QUOTE]

Не съм автор на темата, но съм имал и то наскоро, проблеми с водна помпа, както писах по-горе. Та Колега Ivel, много бих желал да чуя коментара който спестяваш и в тази тема. И аз имам, е не професионално предположение, но търся причината.
        Последна редакция от Flow; 08.11.2016, 00:09.
        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

на Рангел му препоръчвам да кара ауди а6 2,5 тди,да кажем около 2003-2006 г pd и да видим дали няма да се моли да кара фиата
          Е не е толкова скъпо.... особено като видях на 159 носачите..... Пък и А е скъпа серия.... И като цяло ауди

https://www.autopower.bg/%D0%B0%D0%B...-tdi-e968.html

Коментар

Working...
          X