Здравеите Колеги. Имам странен проблем с Гранде Пунто 1,9 мултиджет 130 к.с.; 2007г. При по-рязко завиване на дясно се чува стържещ звук отпред отляво. Подмених лагера на предна лява главина, но няма ефект. Проверени са спирачният апарат, накладките, пружина, амортесьор всичко е наред. По кората на подкалника няма следи от "жулене". При потегляне с навит надясно волан или по плавно завиване на дясно няма никакъв проблем. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или поне има някаква идея какво още да проверя моля пишете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стържене отпред вляво при завой надясно.
Collapse
X
-
GeletoFIATbravo написа: Преглед на мнениетоКолега провери си предпазната ламарина на диска
Коментар
-
Когато имаш възможност се опитай да я отдалечиш от диска максимално.Просто я огъни,не е невъзможно упражнение дори за непрофесионалист(нямам теб в предвид).Отиди на некои полигон и пробвай с различна скорост на десен завой.Лятото сменях накладки и без да знам го бях огънал.От гаража ми се излиза направо на пътя с десен завой и като почна да стърже като каруца бех откачил.Обратно в гаража,огъване на макс и това та там.Така че ти си!!!!!!!.Успех198mjet Bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар