Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите по време на престой!!!Моля за помощ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с оборотите по време на престой!!!Моля за помощ!!!

Фиата е Браво,1.6,103 коня 2000 година.Има газова уредба която не е инжекцион!Когато освободя от скорост на светофар,оборотите се качват до 2500 и спасението ми е да дам на 1ва,да освободя леко съединителя и тогава всичко се нормализира.Когато е на бензин спасение няма,оборотите на свободна са 1000-2000 и това се повтаря през 15 сек,все едно някой я форсира.Казаха ми да пробвам да махна клемите на акумулатора за 10 мин.Става но всичко е затишие за около 5-10 км.Съединителя е сменян наскоро,та въпроса ми е:Ходих на майстор,той каза че ламда сонда насъбирала грешки....Кажете ми моля ви КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА СПРЕ ВСИЧКО ТОВАвсички майстори от Стара Загора като ме видят казват ами.......и започват с тяхните си тъпи мнения за фиата,италианската кола и ала бала.ПОМОГНЕТЕ

Грешен раздел-> Преместена
    Модераторски екип на fiatforum.bg

Опитай с почистване на стъпковото моторче и гнездото в което лежи,после почистване на дроселовата клапа и двете операции с подходящ спрей и мек памучен парцал , и ако няма промяна провери всички маркучи да не би да смуче въздух,а също и кутията на въздушния филтър да не е спукана или разхлабена.Успех
    koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

Working...
    X