Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

моля за съвет при покупка на фиат стило 1.9jtd 2001

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

моля за съвет при покупка на фиат стило 1.9jtd 2001

Здравейте колеги,

скоро мисля да стана член на Фиат обществото като закупя едно стило. Преди покупката искам да помоля за мнения и съвети дали и какво може да се види без диагностика, както и да попитам дали някой от вас е заглеждал конкретната кола.

Колата се намира в автокъща боми:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...74877087093232

Основната цел на автомобилът е да бъде втора кола в семейството и съпругата ми да се учи да шофира, аз да се влюбя отново във марката и знае ли човек - след някоя годинка и един нов фиат за основна кола.

Благодаря предварително за съдействието.
    fiat stylo 1.9jtd

Ето го моя съвет без човек с диагностика не ходи. Скоро гледахме една алфа с тоя мотор на 868 000км. А по таблж беше на 200 000.
    Помоли някой да я закачи никой няма да откаже. Можеше и ние да я видим ама кабелити имаха близка среща с ангренажа.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Благодаря колега,

Аз евентуално мога да си намеря аутоком, не съм убеден той какво ще види/хване.Ако някой от форума има МЕС, реши и има време да съдейства мисля утре около обяд да ходя да видя колата. Иначе отдавна не вярвам на показанията по таблото за изминати километри
      Последна редакция от Deyan Boev; 04.10.2016, 21:19.
      fiat stylo 1.9jtd

Коментар

За жена , начинаеща бих търсил пунто за 1500 лв и даже километража не бих гледал. И то 1.2 най-много, бензин. 115 магарета са малко агресивни.

Коментар

Благодаря колега,

Ама с две деца трябва да е 4 врати, а от време на време и аз искам да го карам, а Пунто някак си не ми пасва
          fiat stylo 1.9jtd

Коментар

Изглежда читава, щом пали от раз и няма подозрителни шумове, вземай я. Ако мотора мърка като коте и няма ръжда си е перфектната кола. Има бутон за ASR (щото някои нямат). Ако работят моторчетата за регулиране на фаровете, направо удряш джакпота
            Километрите да не те притесняват, защото на моята, компютърната диагностика показва 5к по-малко от тези на таблото, а е на същите години.
            Кара се изключително лесно, особено от начинаещи шофьори, а спирачките са 6 отвсякъде.
            Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Ами покупката е вече факт. Има си дреболии за оправяне. Надявам се нищо по-голямо да няма. Има си проблем с релето на подгревните свещи, със свещи или със кабелите и си даваше грешка P0380. Трябва си ангренаж и такива други дреболийки. Имам доста инфорамация от форума по доста от нещата които не ми харесват(нямам лампа в багажника и разни такива неща).

Благодаря още веднъж на отзовалите се.
              fiat stylo 1.9jtd

Коментар

S_BANKOV написа: Преглед на мнението
                Скоро гледахме една алфа с тоя мотор на 868 000км. А по таблж беше на 200 000.
                Няма да навлизам в подробности, но това, което сте видели, не е истината.
                И аз съм го виждал, но си има логично обяснение за такова голямо число.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мен ми стигна факта че отзад пишеше мултижет а успяхме да я закачим само през браво жтд а и мотора поразително приличаще на такъв. Отделно че мотора беше мазен а главата чиста. Мазно турбо и омаслен клапан за мекото гасене. Както и да е.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Банков и ти като вица за полицаите."Не вервам на табели,пише жени а то било дамската тоалетна"
                    198mjet Bravo

Коментар

Working...
                    X