Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

табло с уреди на Добло малибу JTD? видове ,съвместимост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

табло с уреди на Добло малибу JTD? видове ,съвместимост

Здравейте търся информация за различните табла в малибу. До сега видях два вида- с рингове около уредите (бял) и без рингове около уредите пак бял. Питането ми е взаимозаменяеми ли са двете и каква е разликата.
    Не ми харесва таблото без ринговете и за това ми е питантео. И без това на пазара в момента няма многодобло малибу, поне да знам дали мога да направя компромомис с таблото и евентуално последваща замяна.
    Прикачени файлове
    weekend hlx 2.0 20v

Само да допълня че буксата за свързване от задната страна на двата вида табла е еднаква 18пина.
    weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Тази разлика в дисплея не ми вдъхва доверие.
      А тотално различното разположение на всички уреди, да не говорим.
      Най-вероятно ще светне като коледна елха с различен модел табло от фабричното.
      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

В смисъл ? Някое е неоригинално ли? Пак казвам и двете съм ги виждал на jtd105 от 2004 година и за това ми е любопитно кое табло какво е и каква е разликата. Или някой сиже играл да сменя ,или заводски са двата варианта. Можеби един вид интериорен феислифт.
        weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Добре това което разбрах до момента е че и двете табла са оригинални, не е някакъв заместител на оригинално табло. Само не можах да намеря никъде информация каква е разликата между двете и на коя година добло се слагат.
          weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Working...
          X