Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Гранде Пунто - резервна гума и ключове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Гранде Пунто - резервна гума и ключове

Здравейте,
    от вчера в семейството има "нова" италианка.
    Купихме я от автокъща, но без резервната гума и ключове. Казаха ни че колегите им от Германия в ги вземали ако имат. Както и да е. Отделението за резервната гума е под багажника ми се струва малко.
    Въпросите ми са - каква трябва да е гумата, от къде да си намеря такава, и къде и как се слага по-точно?

Само за информация да споделя - и моето Гранде Пунто (закупено преди няколко месеца от автокъща) е без резервна гума, няма дори отделено място за такава. Иначе в ето този сайт има точни размери, за патерицата не знам дали важат - http://kolalok.com/gumi-dzhanti/fiat/grande-punto.html

Коментар

Колега имаш ли на мястото на р.гума една имитация тип стиропор черна или сива на цвят мисля че беше.Ако да я махаш и си търси от морга железна джанта от гранде пунто +комплекта крик и ключа за гуми.В Германия само арабели фесове и другата измет прибират не резервната гума а там слагат едно компресорче +лепилоспрей при случаи на проблем с некоя гума.Та тази джаджа я прибират мангалите и се продава по късно за е....и и кинтите.Успех
      198mjet Bravo

Коментар

Колега имам патерица от МАРЕА к-кт с крик и ключ за гуми,при интерес драсни едно ЛС или на 0895747442,мога да проверя точните размери.Поздрави
        koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

Благодарен съм че се отзовахте Колега Константинов благодаря ти за офертата, но ще пропусна. Оборудвахме се с два аварийни спрея ако се случи нещо. И една помпа.

ПП. Живея в град Тутракан, знаете ли някой сервиз в региона, ако евентуално ми се наложи да отида?
          Последна редакция от flowin; 30.09.2016, 17:24.

Коментар

Всяка патерица от Корса Д и Мерива ще ти стане,а за спея не знам дали и гимаджиятя ще ти помогне след използванито му.Да не си закупиш нова гума направо.
            EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
            EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
            FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Благодарен съм че се отзовахте Колега Константинов благодаря ти за офертата, но ще пропусна. Оборудвахме се с два аварийни спрея ако се случи нещо. И една помпа.

ПП. Живея в град Тутракан, знаете ли някой сервиз в региона, ако евентуално ми се наложи да отида?
              Освен в Русе друго спасение нямаш.

Пп абе в лодката правят срашна рибна чорба.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа: Преглед на мнението
                Освен в Русе друго спасение нямаш.

Пп абе в лодката правят срашна рибна чорба.

А къде в русе по-конкретно, че май имам проблем с ЕГР клапан.

А за лодката: по-добре не яж там, както и на котвата Хубава кухня има на палермо, къмпинга и пицарията

Коментар

Мареа 4х98
                  Гранде 4х100
                  1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Working...
                  X