Здравейте!Искам да попитам какъв може да е проблема значи като си пусна вентилатора на 1,2,3 или 4 независимо дали духа топло или студено много слабо духа. Трябва да си приближа ръката за да се осети. Скоро сменях радяторчето на парното също така почистих поленовия филтър и не видях да е запушено някъде. Нормално ли е това на 4 да духа слабо и то само в горните въздухопроводи. Тези които са отпред малките които са подвижни много слабо се осеща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
на 4 слабо духа и тополо и студено PUNTO
Collapse
X
-
Re: на 4 слабо духа и тополо и студено PUNTO
dgargamel написа:Здравейте!Искам да попитам какъв може да е проблема значи като си пусна вентилатора на 1,2,3 или 4 независимо дали духа топло или студено много слабо духа. Трябва да си приближа ръката за да се осети. Скоро сменях радяторчето на парното също така почистих поленовия филтър и не видях да е запушено някъде. Нормално ли е това на 4 да духа слабо и то само в горните въздухопроводи. Тези които са отпред малките които са подвижни много слабо се осеща.Fiat Stilo 1.8 16V
-
dgargamel написа:има разлика между 1,2,3,4 но е слабо като цяло на 3-4 духа малко по силно все едно че е 2. Като превключвам от 1,2,3,4 се чува че по силно работи вентилатораFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
според мен четките са ти за смяна, на приятел на темпрата я правихме тая операция преди седмица 12лв четки сега моторчето е фурияПС свали моторчето и го пусни да видиш как върти ако е нормално може да имаш и проблем с въздуховодите нещо но според мен са четки ,също така като го пробваш на свалено положение не го зъдържай много време включено че във въздуховода има едни джаджи които се охлаждат от работата на моторчето поне на темпрата де УСПЕХTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Незнам мисля че моторчето си работи добре и при усилване на 3 или 4 се чува доста силно и започва да се усеща как духа. По принцип това не ме безпокои защото си затопля много добре и на 2 като е включено но мисля че не е нормално да духа толкова слабо въпреки че работи моторчето чувства се като се усили
Коментар
-
а с бутон ли ти е клапата за въртене на въздуха от купето и този, който го взима отвън- и има ли разлика-пти мен има и то голяма та ако ти е с бутон и няма промяна в включени и изключено състояние може и това да ти е проблемаFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
-
borchev написа:а с бутон ли ти е клапата за въртене на въздуха от купето и този, който го взима отвън- и има ли разлика-пти мен има и то голяма та ако ти е с бутон и няма промяна в включени и изключено състояние може и това да ти е проблемаFiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар