Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за марките и модели крушки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за марките и модели крушки

gdd55 написа: кофтито е че няма характеристики за моите Philips night guide.От този пост става пределно ясно че Осрам cool blue е много по добър от Pilips blue vision. Виждал съм и на живо осрам коол блу свети маняшко бяло по добра е от филипса блу вижън http://www.skodaowner.org/forum/view...1828c086f3650f Да но PHILIPS H4 Visionplus (+50%) е доста по-добър по тези схеми от OSRAM H4 Silverstar (+50%) при крушките с усилен светлинен поток! А иначе тези таблици дават добра представа.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Дали при H1 положението ще е същото обаче
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Re: Информация за марките и модели крушки

gdd55 написа:
      кофтито е че няма характеристики за моите Philips night guide.От този пост става пределно ясно че Осрам cool blue е много по добър от Pilips blue vision. Виждал съм и на живо осрам коол блу свети маняшко бяло по добра е от филипса блу вижън http://www.skodaowner.org/forum/view...1828c086f3650f
      Много полезна информация, особено за тези който са решили да си закупят някой от следните продукти Аз мога да кажа от личен опит, че крушките OSRAM cool blue са превъзходни :D И на Алфат и на Фиата съм с такива крушки. За тях мога да кажа, че светят бяло-леко синкаво(почти не се забелязва). При нощно каране отразяват маркировката много по-добре от стандартните крушки и я правят по-бяла и искряща, това важи и за знаците по пъттищата За Philips blue vision също съм чувал само добри отзиви и мога да заключа, че който и от двата вида крушки да изберете няма да сгрешите :D
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Имам Филипс Blue Light H1 имам и Осрам Cool Blue H1, Osram-a свети бяло но малко по-зеленикаво, съвсем леко, Филипс-а свети много по бяло и една идея по силно. Аз лично предпочитам Филипса но той е и по скъп. Осрам-а сега сам го сложил на халогените, но май ще отиде на дългите защото в мъгла с жълти крушки на халогените е по добре.

Коментар

Bravo_GT написа:
          Имам Филипс Blue Light H1 имам и Осрам Cool Blue H1, Osram-a свети бяло но малко по-зеленикаво, съвсем леко, Филипс-а свети много по бяло и една идея по силно. Аз лично предпочитам Филипса но той е и по скъп. Осрам-а сега сам го сложил на халогените, но май ще отиде на дългите защото в мъгла с жълти крушки на халогените е по добре.
          От личен опит т.е. пробвал съм - Осрам Куул Блу на дълги не е добре. Бях сложил Осрам +50% на единия фар, а на другия Куул Блу. Сещате ли се как на фенерчетата като се фокусира има два варианта - единия фокусира светлината в средата(Осрам +50% фокусират в средата), а другия - фокусира в краищата и в редата остава черна точка(Куул Блу имат този ефект - фокусират в краищата и не стават за дълги).

Коментар

doofiat написа:
            От личен опит т.е. пробвал съм - Осрам Куул Блу на дълги не е добре. Бях сложил Осрам +50% на единия фар, а на другия Куул Блу. Сещате ли се как на фенерчетата като се фокусира има два варианта - единия фокусира светлината в средата(Осрам +50% фокусират в средата), а другия - фокусира в краищата и в редата остава черна точка(Куул Блу имат този ефект - фокусират в краищата и не стават за дълги).
            Изрично на опаковките на крушките е описано дали са за къси/дълги. Продавачите в специализираните магазини за крушки също са наясно с тази информация.

Коментар

Vladim написа:
              Изрично на опаковките на крушките е описано дали са за къси/дълги. Продавачите в специализираните магазини за крушки също са наясно с тази информация.
              Не е вярно това!!! На всички изброени горе има знак че са за халогените!
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Да прибавя, че и за халогени не са добри Сините крушки. По-добре е да се сложат +50% на халогените -светят повече и вършат повече работа.Аз лични съм с Осрам +50% на късите и на халогените, а на дългите съм с обикновени крушки Осрам, които светя перфектно като дълги.

Коментар

rustson написа:
                  Vladim написа:
                  Не е вярно това!!! На всички изброени горе има знак че са за халогените!
                  Струва ми, че не си разбрал смисъла на написаното! Исках кажа, че това дали крушките са подходящи за къси, дълги, или халогени (както ти казваш) е описано на опаковката! Не съм казал, че конкретните крушки са за къси/дълги!

Коментар

Working...
                  X