gdd55 написа: кофтито е че няма характеристики за моите Philips night guide.От този пост става пределно ясно че Осрам cool blue е много по добър от Pilips blue vision. Виждал съм и на живо осрам коол блу свети маняшко бяло по добра е от филипса блу вижън http://www.skodaowner.org/forum/view...1828c086f3650f Да но PHILIPS H4 Visionplus (+50%) е доста по-добър по тези схеми от OSRAM H4 Silverstar (+50%) при крушките с усилен светлинен поток! А иначе тези таблици дават добра представа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за марките и модели крушки
Collapse
X
-
Re: Информация за марките и модели крушки
gdd55 написа:кофтито е че няма характеристики за моите Philips night guide.От този пост става пределно ясно че Осрам cool blue е много по добър от Pilips blue vision. Виждал съм и на живо осрам коол блу свети маняшко бяло по добра е от филипса блу вижън http://www.skodaowner.org/forum/view...1828c086f3650fBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Имам Филипс Blue Light H1 имам и Осрам Cool Blue H1, Osram-a свети бяло но малко по-зеленикаво, съвсем леко, Филипс-а свети много по бяло и една идея по силно. Аз лично предпочитам Филипса но той е и по скъп. Осрам-а сега сам го сложил на халогените, но май ще отиде на дългите защото в мъгла с жълти крушки на халогените е по добре.
Коментар
-
Bravo_GT написа:Имам Филипс Blue Light H1 имам и Осрам Cool Blue H1, Osram-a свети бяло но малко по-зеленикаво, съвсем леко, Филипс-а свети много по бяло и една идея по силно. Аз лично предпочитам Филипса но той е и по скъп. Осрам-а сега сам го сложил на халогените, но май ще отиде на дългите защото в мъгла с жълти крушки на халогените е по добре.
Коментар
-
doofiat написа:От личен опит т.е. пробвал съм - Осрам Куул Блу на дълги не е добре. Бях сложил Осрам +50% на единия фар, а на другия Куул Блу. Сещате ли се как на фенерчетата като се фокусира има два варианта - единия фокусира светлината в средата(Осрам +50% фокусират в средата), а другия - фокусира в краищата и в редата остава черна точка(Куул Блу имат този ефект - фокусират в краищата и не стават за дълги).Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Изрично на опаковките на крушките е описано дали са за къси/дълги. Продавачите в специализираните магазини за крушки също са наясно с тази информация.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:Vladim написа:Изрично на опаковките на крушките е описано дали са за къси/дълги. Продавачите в специализираните магазини за крушки също са наясно с тази информация.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар