Гъ**рия Днес си карах и един с лупи зад мен имах чуството, че е на габарити.Предпоалагм не са му регулирани или има други проблеми, но аз съм с Осрам 30%+ блу или там квото се води и съм доста доволен и без лупи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Според вас кои фарове са по-добри - с лупи или без(снимайте)
Collapse
X
-
doofiat написа:Пич, какви са тия фалшиви ксенонки? То само инсталацията и крушките за двата фара струва 400 лв.Иначе аз съм вече напълно категоричен - ако ще се купуват нови фарове, то нека да са без лупи.С колегата rustson ги сравнявахме една вечер (Бравото му е с лупи, а моите са без лупи) и според мен моите светеха повече. По улиците виждам много Фиати с лупи и без лупи и ви казвам лупите са по-лошия вариант.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Лупата:Супер газария + филипс нощен водач+50% = Много ми е густо като ги погледна зад тях и насреща тях.А да ли свети по добре от рефлектора или по зле ако ти харесва повече лупата такива дреболии нямат значение.Но едно е сигурно,ЛУПАТА иска винаги хубава крушка иначе е като лупа-габаритA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
doofiat написа:Пич, какви са тия фалшиви ксенонки? То само инсталацията и крушките за двата фара струва 400 лв.Иначе аз съм вече напълно категоричен - ако ще се купуват нови фарове, то нека да са без лупи.С колегата rustson ги сравнявахме една вечер (Бравото му е с лупи, а моите са без лупи) и според мен моите светеха повече. По улиците виждам много Фиати с лупи и без лупи и ви казвам лупите са по-лошия вариант.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Mescalin написа:лупата изглежда красиво отстрани , но ефекта с това изрязване на светлината много ме дразни. рефлектора е по-добрия вариант за мен. ето една снимка на рефлектори:A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Коментар
-
georgid написа:Mescalin написа:лупата изглежда красиво отстрани , но ефекта с това изрязване на светлината много ме дразни. рефлектора е по-добрия вариант за мен. ето една снимка на рефлектори:Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
georgid написа:халогените да не са с осрам куул блу или са с биташки ксенон.Питам защото имам интерес към куул блуе и искам да я видя как свети на фар с рефлектор
Коментар
-
doofiat написа:georgid написа:халогените да не са с осрам куул блу или са с биташки ксенон.Питам защото имам интерес към куул блуе и искам да я видя как свети на фар с рефлекторфиатче Браво 2.0
Коментар
-
doofiat написа:georgid написа:халогените да не са с осрам куул блу или са с биташки ксенон.Питам защото имам интерес към куул блуе и искам да я видя как свети на фар с рефлекторA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Коментар
-
georgid написа:doofiat написа:georgid написа:халогените да не са с осрам куул блу или са с биташки ксенон.Питам защото имам интерес към куул блуе и искам да я видя как свети на фар с рефлектор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар