Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Според вас кои фарове са по-добри - с лупи или без(снимайте)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гъ**рия Днес си карах и един с лупи зад мен имах чуството, че е на габарити.Предпоалагм не са му регулирани или има други проблеми, но аз съм с Осрам 30%+ блу или там квото се води и съм доста доволен и без лупи.

Коментар

doofiat написа:
      Пич, какви са тия фалшиви ксенонки? То само инсталацията и крушките за двата фара струва 400 лв.Иначе аз съм вече напълно категоричен - ако ще се купуват нови фарове, то нека да са без лупи.С колегата rustson ги сравнявахме една вечер (Бравото му е с лупи, а моите са без лупи) и според мен моите светеха повече. По улиците виждам много Фиати с лупи и без лупи и ви казвам лупите са по-лошия вариант.
      И аз съм на твоето мнение колега. Имам един познат, който си взе фарове с лупи. Много смотано светеха(поне според мен). Истината е в ксенона, но на мойта барака няма да и отива. :D
      Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

Лупата:Супер газария + филипс нощен водач+50% = Много ми е густо като ги погледна зад тях и насреща тях.А да ли свети по добре от рефлектора или по зле ако ти харесва повече лупата такива дреболии нямат значение.Но едно е сигурно,ЛУПАТА иска винаги хубава крушка иначе е като лупа-габарит
        A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
        Punto Sporting 1.9JTD 2003
        ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

doofiat написа:
          Пич, какви са тия фалшиви ксенонки? То само инсталацията и крушките за двата фара струва 400 лв.Иначе аз съм вече напълно категоричен - ако ще се купуват нови фарове, то нека да са без лупи.С колегата rustson ги сравнявахме една вечер (Бравото му е с лупи, а моите са без лупи) и според мен моите светеха повече. По улиците виждам много Фиати с лупи и без лупи и ви казвам лупите са по-лошия вариант.
          Май има нещо такова! Ама с лупи изглежда по ’арабийско! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

лупата изглежда красиво отстрани , но ефекта с това изрязване на светлината много ме дразни. рефлектора е по-добрия вариант за мен. ето една снимка на рефлектори:
            Fiat Stilo JTD ....sold
            Volvo C 70 ....

Коментар

И нещо друго да добавя - гледах Брава/Браво 2000-2001 г., които нямат никакви лупи по фарове си. Фаровете им са рефлекторни, въпреки, че ако не се лъжа от 1999 г. се вграждат фарове с лупи.Това как си го обяснявате? Според мен това е негласно отричане на фаровете с лупи.

Коментар

Mescalin написа:
                лупата изглежда красиво отстрани , но ефекта с това изрязване на светлината много ме дразни. рефлектора е по-добрия вариант за мен. ето една снимка на рефлектори:
                Тази снимка с каква крушка е.Не мислиш ли че са ти забити малко фаровете ?

Коментар

georgid написа:
                  Mescalin написа:
                  Тази снимка с каква крушка е.Не мислиш ли че са ти забити малко фаровете ?
                  в подписа пише какви са , иначе са даже много вдигнати , силната светлина долу е от халогените ...
                  Fiat Stilo JTD ....sold
                  Volvo C 70 ....

Коментар

халогените да не са с осрам куул блу или са с биташки ксенон.Питам защото имам интерес към куул блуе и искам да я видя как свети на фар с рефлектор

Коментар

Колега, дай и още някоя друга снимка на тия ксенони.

Коментар

georgid написа:
                        халогените да не са с осрам куул блу или са с биташки ксенон.Питам защото имам интерес към куул блуе и искам да я видя как свети на фар с рефлектор
                        ами биташки ксенон са
                        Fiat Stilo JTD ....sold
                        Volvo C 70 ....

Коментар

georgid написа:
                          Колега, що крушки смених и гимнастики правих (скоро си чистих джабката и се оказа, че имам 7 крушки, от които 3 различни комплекта и една обикновена крушка) ще ти кажа, че по-добро от Осрам Силвърстар не съм видял. Куул Блу са гаднички, защото синея и при разминаване с други коли в тъмното, губиш пътя пред себе си. Аз лично не ги препоръчвам.

Коментар

doofiat написа:
                            georgid написа:
                            Колега, що крушки смених и гимнастики правих (скоро си чистих джабката и се оказа, че имам 7 крушки, от които 3 различни комплекта и една обикновена крушка) ще ти кажа, че по-добро от Осрам Силвърстар не съм видял. Куул Блу са гаднички, защото синея и при разминаване с други коли в тъмното, губиш пътя пред себе си. Аз лично не ги препоръчвам.
                            пробвал ли си филипс вижън плус !! филипса според мен са по-добри но като ,че ли с след 4-5 месеца стават доста по слаби ! с тия осрам силвърстар колко време караш ,без да се усеща видима разлика и промяна !
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

doofiat написа:
                              georgid написа:
                              Качи някоя снимка да ги видим как светят/кул блу/.Аз съм с лупа и и съм с филипс нощен водач доста са добри ама са скъпички.Мога да ти гарантирам че светят много силно праят ден пред мен.На дългите съм с осрам силвърстар няма спор голяма работа са но а лупата светят по слабо от нощният водач на филпс.А за кул блу питам че един авер иска да си слага и искам да видя как изглеждат на фар с рефлектор.Ако имаш снимка качи моля те.

Коментар

georgid написа:
                                doofiat написа:
                                georgid написа:
                                Качи някоя снимка да ги видим как светят/кул блу/.Аз съм с лупа и и съм с филипс нощен водач доста са добри ама са скъпички.Мога да ти гарантирам че светят много силно праят ден пред мен.На дългите съм с осрам силвърстар няма спор голяма работа са но а лупата светят по слабо от нощният водач на филпс.А за кул блу питам че един авер иска да си слага и искам да видя как изглеждат на фар с рефлектор.Ако имаш снимка качи моля те.
                                В тази тема има снимки http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...=8496&start=30Аз махнах Куул Блу още на първия месец след като ги сложих. Не ми харесват. Бях ги сложил и на фаровете за мъгла и на къси, но ги махнах. Сега на къси и на "мъглите" съм със Силвърстар. Те са +50% и светят много добре. На дългите съм с обикновени крушки - те си светят с всякакви ламби :D За трайността на светлината мога да кажа, че дори и да има промяна, тя е в много малка степен. От 8 месеца карам със Силвърстар на късите и на ден поне по два часа са включени.

Коментар

Working...
                                X