Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Според вас кои фарове са по-добри - с лупи или без(снимайте)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Силвърстара са по-добри от Куул Блу-то.Мнение на доста мои познати от един друг авто-форум...А за използването на лупи...мисля,че са ги въвели в производство,за да може по-лесно да се местят фаровете,нали сега модата е светлините да завиват заедно с колата...Та мисля,че по-лесно се мести лупа,отколкото рефлектор...лично мнение...

Коментар

Защо си мисля,че си чешем езиците в тази тема.Всичко е толкова относително,че няма и накъде повече...1.Сравнение би било редно да се прави между два конкретни фара било то с или без лупи,ако са с еднакви по сила,новост и модел крушки.2.Стъклата и на двата фара са идеално чисти.3.и двата фара са регулирани правилно.4. и на двата фара им се подава еднакво напрежение.Едва тогава мисля,че може да се прецени относително правилно кои фарове светят по-добре.По въпроса за снимките на фаровете,то това е пълен абсурд.Зависи с каква камера снимаш,на каква цветна температура е настроена да снима,каква е оптиката ,времетраене и какви ли не още параметри.Всичко тези параметри играят много голяма роля при заснемането и понеже става съпрос за светлина,то това не е 1л. вода,че да можеш да го измериш.С две думи според мен на снимки не може да се разчита за правилна оценка,а сравняването на 2 отделни автомобила също би било малко субективно.На който му харесват лупите,нека си сложи.Важното според мен при фаровете е да светят добре и да не заслепяват насрещните водачи!
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

[quote="doofiat"]Пич, какви са тия фалшиви ксенонки? То само инсталацията и крушките за двата фара струва 400 лв.ами не знам .такава цена ми казава .Заради това разпитва.аз сам си с обикноженни не знма не6то не ми ьаресват как сетят.Ина4е имам о6те едни допалнителни халогени
        Brava 1.6 16v elx

Коментар

vanko_Fiat написа:
          doofiat написа:
          Пич, какви са тия фалшиви ксенонки? То само инсталацията и крушките за двата фара струва 400 лв.
          ами не знам .такава цена ми казава .Заради това разпитва.аз сам си с обикноженни не знма не6то не ми ьаресват как сетят.Ина4е имам о6те едни допалнителни халогени
          Vanko дай една снимка по отблизо на допалнителните ти халогени че мойта и тя май е имала ако съдя по дупчиците под номера.Искам просто да видя къде и как са хванати и как стоят
          A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
          Punto Sporting 1.9JTD 2003
          ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Преди няколко дни се разминахме на цариградско с един пич от форума мисля, че е . Май 1,6 браво... с лупи и ксенон. Евалата, ако четеш пич такава гледка няма.. браво с джанти, оптичен тунинг, ксенон и хубав цвят е толкова красива кола, че събира погледите без значение дали струва не повече от 5000лв

Коментар

Mescalin написа:
              georgid написа:
              халогените да не са с осрам куул блу или са с биташки ксенон.Питам защото имам интерес към куул блуе и искам да я видя как свети на фар с рефлектор
              ами биташки ксенон са
              Колега, ксеноните и на късите ли са биташки?Колко ти излезе биташкия ксенон?

Коментар

Vanko дай една снимка по отблизо на допалнителните ти халогени че мойта и тя май е имала ако съдя по дупчиците под номера.Искам просто да видя къде и как са хванати и как стоят[/q
                Прикачени файлове
                Brava 1.6 16v elx

Коментар

Требеше по големи да си сложиш.. тия на хелла дето са за оффроад

Коментар

Working...
                  X