Punto_II_HGT написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гарнитура на глава на 1.8 или ?
Collapse
X
-
И сега идва момента, в който трябва да си смениш кабелните обувки, които се свързват към реостата, за да стане работата
Обзалагам се, че старите са много нагорели и окислени, и просто контакт между извода на реостата и кабелната обувка почти липсва.
п.с. сложи от "жълтите", а не от "белите" кабелни обувки.Последна редакция от Punto_II_HGT; 16.09.2016, 21:00.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Едно време като си купих фиат-а и аз имах такъв проблем с първа скорост. Замериха ми в сервиз реостата и ми казаха, че е за смяна. Ок, смених го обаче перката пак не завърташе. Сменихме и кабелните обувки, проследиха отпред тоците - няма причина да не работи, обаче не работи. Изтеглих си ремонтната книжка на колата и взех да проследявам веригата на първа скорост. Бушони - ок. Реле Е3 - опа, реле Е3 на таблото с бушоните въобще го няма, явно при някой от предишните собственици е зачезнало Не е зле да видиш и при теб как стоят нещата. При мен 92 градуса със сигурност работи 2-ра скорост.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
fuel injekcion написа: Преглед на мнениетодам ли го на късоFiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар