Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гарнитура на глава на 1.8 или ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto_II_HGT написа: Преглед на мнението
    Става от всички модели, които го имат (някои модели нямат реостат). Ако ще си слагаш реостат си купи нов (20 лева някъде струва). Ако не - както казва S_BANKOV - връзваш на късо и караш. Вентилаторът може да си отиде по-бързо без реостат.
    Сложих чисто нов реостат 18лв и не тръгна , пробвах на късо и тръгна перката на 92 градуса някъде , по рано я включва от преди и май така ще карам защото в магазина не искаха да ми го сменят явно не е здрав според мен но
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

И сега идва момента, в който трябва да си смениш кабелните обувки, които се свързват към реостата, за да стане работата
      Обзалагам се, че старите са много нагорели и окислени, и просто контакт между извода на реостата и кабелната обувка почти липсва.
      п.с. сложи от "жълтите", а не от "белите" кабелни обувки.
      Последна редакция от Punto_II_HGT; 16.09.2016, 21:00.
      1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
      2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Едно време като си купих фиат-а и аз имах такъв проблем с първа скорост. Замериха ми в сервиз реостата и ми казаха, че е за смяна. Ок, смених го обаче перката пак не завърташе. Сменихме и кабелните обувки, проследиха отпред тоците - няма причина да не работи, обаче не работи. Изтеглих си ремонтната книжка на колата и взех да проследявам веригата на първа скорост. Бушони - ок. Реле Е3 - опа, реле Е3 на таблото с бушоните въобще го няма, явно при някой от предишните собственици е зачезнало Не е зле да видиш и при теб как стоят нещата. При мен 92 градуса със сигурност работи 2-ра скорост.
        Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

дам ли го на късо пуска перка малко по рано от преди ( преди беше на 94-5 ) в момента на 92 , слагам новия реостат НИЩО.. с нови обувки пробвах не става ама няма да я базикам вече мисля че до 93-4 градуса за бензинова кола в жегите е нормално
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа: Преглед на мнението
            дам ли го на късо
            Е той си е почти късо, 0.3 или 0.5 ома, но стигат за да намали чувствително скоростта на вентилатора. Премери го, че както си го описал, нови клеми, и на късо работи... май точно той ще да не работи.
            Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

Коментар

Working...
            X